xRetroN Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Witam. Mam problem z zegarkiem na pasku powiadomień i na widżetcie. Mianowicie "freezuje" się i np. Rano (np. o godzinie 6:30) pokazuje godzinę 2:00, ale na ekranie blokady jest dobra. Ten problem występował na moim RN3P z jakieś 3 mieś temu i ustąpił w ciągu 3tyg. Okropnie mnie denerwował, NIC nie pomagało. No i ostatnio kumpel dał mi swój RN4, na którym miał globala, a chciał miuipolska. Wgrałem mu najnowszego deva i wszystko grało przez 1 dzień, a potem mówi mi, że spóźnił się do pracy przez złą godzinę. Ja naprawdę nie wiem już co robić, z góry dzięki za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Luthor Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Sprawdź jaki masz soft, bo na którymś z miui.eu z przełomu roku występował błąd zegara. Więcej info znajdziesz w temacie dla odpowiedniej wersji systemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xRetroN Posted January 31, 2017 Author Share Posted January 31, 2017 (edited) Soft najnowszy 7.1.19 dev Edited January 31, 2017 by xRetroN Link to comment Share on other sites More sharing options...
sibul Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Dodaj widget do autostartu lub apk odpowiedzialny za niego lub wgraj rom stabile Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts