MarioWRZ Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 Witam. Na wstępie prosiłbym o nie usuwanie tego tematu tylko miałbym prośbę, że jeżeli znajduje się w złym dziale to proszę o przeniesienie do odpowiedniego. Szukałem wątku z podobnym problemem, ale nie znalazłem odpowiedzi nabmoj Problem polega na tym, że podpiąłem telefon kablem USB do komputera, pojawił się "znajdywacz" nowych urządzeń USB, postawiłem według instrukcji i pojawiła się w Mój Komputer ikonka i nazwa (nie pamiętam dokładnie jaka, ale zawierała Mi5). Problem w tym, że jedynie da się importować obrazy, a np. nie da się wygrać muzyki. Wie ktoś może w czym tkwi problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nosports Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 w kabelku,miałem to samo- kup cos porządnego 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 @MarioWRZ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eragon Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 Albo zainstaluj - Android File Transfer. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 8 minut temu, Eragon napisał: Albo zainstaluj - Android File Transfer. Ale po co? jak może mieć normalnie działający tryb MTP,niech wykona to co jest w poradzie ode mnie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asalas77 Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Jeśli niepotrzebny ci transfer z telefonu na komputer to polecam http://portal.pushbullet.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobson Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 (edited) Mam to samo z tym że w mój komputer nie było nic tylko w menedżerze urządzeń na windows 10 x64, próbowałem wszystkiego, nic nie pomogło, poddałem się i zdecydowałem na FTP. Nie mam innego wyboru.. Edited February 1, 2017 by Bobson Link to comment Share on other sites More sharing options...
decorator12 Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 a na windows 8.1 wlasnie przerzucam 6GB muzyki na telefon po formacie :E Windows 10 tez mial problem z telefonem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts