mruczek66 Posted January 28, 2017 Share Posted January 28, 2017 (edited) Chcę sprzedać swojego RN3 PRO 3/32 (przesiadka na mi max) . Działa świetnie na xiaomi.eu (rozwojowa). skonfigurowanie telefonu zajęło trochę czasu i szkoda mi to wszystko usuwać. co muszę zrobić żeby przed sprzedażą wyczyścić go i nie stracić ustawień ? Edited January 28, 2017 by mruczek66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted January 28, 2017 Share Posted January 28, 2017 Że co? Albo czyścisz, albo nie, nie rozumiem... Sprzedajesz telefon, więc wyczyść do 0, co Cię obchodzą ustawienia? Nowy użytkownik i tak sobie ustawi pod siebie... PS: Przed "." nie dajemy odstępów (-‸ლ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grothgar Posted January 28, 2017 Share Posted January 28, 2017 Chcesz przenieść ustawienia z RN3 na Maxa, tak? Nie da się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mruczek66 Posted January 28, 2017 Author Share Posted January 28, 2017 czyli zrobić w TWRP factory reset ? imei nie zniknie ? czy przy czyszczeniu do 0 zablokuje bootloader ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snajper Posted January 28, 2017 Share Posted January 28, 2017 Normalnie jak sprzedaję tel z Androidem od lat robię szyfrowanie dananych i nadpisuje nie istotnym dużym plikiem ale na miui to różnie może być może nawet tel się może nie urochomić https://www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.technorady.pl/2016/06/zrobic-zanim-sprzedasz-swoj-telefon-androidem.html&ved=0ahUKEwjA89yaieXRAhXzbZoKHcraAbUQFghLMAQ&usg=AFQjCNE6Tgci83PRTNdb3Z8fZ-4Rsc1RKw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horpah Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 WAŻNE, jak tel. ma pójść na sprzedaż to koniecznie wyrejestruj go z konta Xiaomi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 Chcę sprzedać swojego RN3 PRO 3/32 (przesiadka na mi max) . Działa świetnie na xiaomi.eu (rozwojowa). skonfigurowanie telefonu zajęło trochę czasu i szkoda mi to wszystko usuwać. co muszę zrobić żeby przed sprzedażą wyczyścić go i nie stracić ustawień ?Wyloguj telefon z konta Xiaomi i zrób miflash z flash_all. 10 minut roboty. Wysłane z mojego MI 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted July 4, 2018 Share Posted July 4, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts