Grothgar Posted January 27, 2017 Share Posted January 27, 2017 Muzyka emocjonalna, filmowa, trailerowa, instrumentalna. Ma ktoś swoją perełkę? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemed Posted January 27, 2017 Share Posted January 27, 2017 Z filmu Veronika chce umrzeć :Wysłane z MiNote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted January 27, 2017 Share Posted January 27, 2017 Nigdy nie jest się za starym na bajki, a to właśnie w nich są najpiękniejsze nutki, istne perełki . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
santos Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 (edited) Co się tyczy mnie to ciary na plecach wywołuje stałe i niezmiennie jedna piosenka mimo że odsluchiwana już tysiące razy: Horytnica- Honor Legionisty. https://m.youtube.com/results?q=honor legionisty horytnica&sm=1 Polecam zarówno tą nutkę jak i pozostałe utwory Horytnicy. Potrzeba nam dziś odrodzenia patriotyzmu, wszak czasy niełatwe a i przyszłość nie prezentuje się w kolorowych barwach. Edited February 23, 2017 by santos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RegimeOfTerror Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Zgodzę się, że prawdziwego patriotyzmu dzisiaj niewiele, a ten współczesny gimbo dresiarski patriotyzm jest straszny. Co do zespołów tego typu nie będę się wypowiadał, co kto lubi. Żeby nie robić offtop. Muzyka z Interstellar, szczególnie w kinie. Ciary maks. Z filmu np. Hans Zimmer - Mountains 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtekmarchewka Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Jest tego wiele, ale wybudzony o 3 w nocy, potrafię wyrecytować ten tekst z odrobiną fałszywej nuty Sam film oglądany do dziś kilkadziesiąt razy Link to comment Share on other sites More sharing options...
RegimeOfTerror Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 @wojtekmarchewka hehe, no tego to akurat nie, ale Kolorowy Wiatr śpiewany przez Edzię Górniak już tak Z resztą nie wiem dlaczego ale Kolorowy Wiatr najczęściej śpiewana piosenka po pijaku na imprezach Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtekmarchewka Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 1 minutę temu, RegimeOfTerror napisał: @wojtekmarchewka hehe, no tego to akurat nie, ale Kolorowy Wiatr śpiewany przez Edzię Górniak już tak Z resztą nie wiem dlaczego ale Kolorowy Wiatr najczęściej śpiewana piosenka po pijaku na imprezach To moje imprezy były inne, bo nikt nie śpiewał utworów z bajek Nawet po pijaku, a oglądałem (i oglądam do dziś) chyba wszystkie animacje disneya, pixara, dreamworks oraz innych Link to comment Share on other sites More sharing options...
JachuWojtan Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Jest tylko jedna słuszna: Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grothgar Posted February 25, 2017 Author Share Posted February 25, 2017 @JachuWojtan Hehe. Ta "jedna słuszna" zmienia się w miarę dalszego odkrywania. Jak na 8-letnią przyjaźń z TSFH, to było już tych jedynych bodaj kilkadziesiąt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtekmarchewka Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 (edited) Koledzy uwielbiam takie tematy , bo to co jest waszymi perełkami, w jednej chwili może stać się perełką, dla czytających ten temat, niestety @JachuWojtan bliżej mi do piekła z @JestemMortem Edited February 25, 2017 by wojtekmarchewka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JachuWojtan Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Hehe, no tak. Co do perełek wywołujących emocje, mam jeszcze jedną, kontrowersyjną co prawda i nie każdemu się z podoba. PS. Nie że jakoś popieram ten system, ale trzeba to przyznac, hymn ten był wybitny i działał na emocjach jak mało co Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtekmarchewka Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 @JachuWojtan Riposta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grothgar Posted February 26, 2017 Author Share Posted February 26, 2017 16 minut temu, wojtekmarchewka napisał: niestety @JachuWojtan bliżej mi do piekła z @JestemMortem Dwa kroki od piekła... to już chyba niebo, prawda? @JachuWojtan o tak, zgadzam się, przepiękny hymn. Ale czy działa na emocje? Kwestia indywidualna. 6 minut temu, wojtekmarchewka napisał: @JachuWojtan Riposta Uprzedziłeś mnie, Mazurek najbardziej podoba mi się w poniższej, dynamicznej wersji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Wy tu tak poważnie, to ja poluzuje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KANAR Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 33 minuty temu, Nezumi napisał: Wy tu tak poważnie, to ja poluzuje moja córka jest na etapie Vajany, piękne utwory Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 25 minut temu, KANAR napisał: moja córka jest na etapie Vajany, piękne utwory To co Disney zaserwował w Vaiana/Moana jest mistrzostwem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grothgar Posted February 26, 2017 Author Share Posted February 26, 2017 Tak czytam pierwszy post i teraz widzę, że zapomniałem o zgoła najsławniejszym Piekle Przed Państwem utwór, który słyszał każdy, zaś nikt nie zna tytułu: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 To może miszczu muzyki filmowej? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtekmarchewka Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Dnia 26.02.2017 o 11:55, Nezumi napisał: To może miszczu muzyki filmowej? Uwielbiam tego miszcza, niestety już teraz zjada swój ogon Jeżeli chodzi o piekło to ten utwór mi przychodzi do głowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 @wojtekmarchewka Czy zjada? W sumie mamy na świecie taką fantastyczną 3 kompozytorów . Hans Zimmer (up), następnie: Howard Shore: No i oczywiście John Williams! Jakżeby mogło go zabraknąć 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtekmarchewka Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 (edited) No Tak i ich wielbię, ale niestety czasami zapominają, że już coś stworzyli kiedyś Edited February 28, 2017 by wojtekmarchewka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grothgar Posted February 28, 2017 Author Share Posted February 28, 2017 Imo najlepsze z Gwiezdnych Wojen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mundi Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr01 Posted April 1, 2017 Share Posted April 1, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sylwester Nowaczyk Posted April 1, 2017 Share Posted April 1, 2017 https://m.youtube.com/results?q=high%20hopes%20pink%20floyd&sm=1 Ja dostaję ciary przy floydowskich dzwonach i klasycznej gitarze. Wysłałem z telefonu Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr01 Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grothgar Posted May 24, 2017 Author Share Posted May 24, 2017 Immediate też ma trochę do pokazania 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr01 Posted June 14, 2017 Share Posted June 14, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts