Jump to content

Najpiękniejszy utwór wzbudzający emocje?

Grothgar

Recommended Posts

• 4 weeks later...

Co się tyczy mnie to ciary na plecach wywołuje stałe i niezmiennie jedna piosenka mimo że odsluchiwana już tysiące razy: Horytnica- Honor Legionisty.

https://m.youtube.com/results?q=honor legionisty horytnica&sm=1

Polecam zarówno tą nutkę jak i pozostałe utwory Horytnicy. Potrzeba nam dziś odrodzenia patriotyzmu, wszak czasy niełatwe a i przyszłość nie prezentuje się w kolorowych barwach.

Edited by santos
  • Like 1

Zgodzę się, że prawdziwego patriotyzmu dzisiaj niewiele, a ten współczesny gimbo dresiarski patriotyzm jest straszny. Co do zespołów tego typu nie będę się wypowiadał, co kto lubi. 

Żeby nie robić offtop. Muzyka z Interstellar, szczególnie w kinie. Ciary maks. Z filmu np. Hans Zimmer - Mountains

• Like 1

1 minutę temu, RegimeOfTerror napisał:

@wojtekmarchewka hehe, no tego to akurat nie, ale Kolorowy Wiatr śpiewany przez Edzię Górniak już tak ;) Z resztą nie wiem dlaczego ale Kolorowy Wiatr najczęściej śpiewana piosenka po pijaku na imprezach ;)

To moje imprezy były inne, bo nikt nie śpiewał utworów z bajek :D Nawet po pijaku, a oglądałem (i oglądam  do dziś)  chyba wszystkie animacje disneya, pixara, dreamworks oraz innych :)

Hehe, no tak.
Co do perełek wywołujących emocje, mam jeszcze jedną, kontrowersyjną co prawda i nie każdemu się z podoba. PS. Nie że jakoś popieram ten system, ale trzeba to przyznac, hymn ten był wybitny i działał na emocjach jak mało co

Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka

• Like 2

16 minut temu, wojtekmarchewka napisał:

niestety @JachuWojtan bliżej mi do piekła z  @JestemMortem :D

Dwa kroki od piekła... to już chyba niebo, prawda? :-)

@JachuWojtan o tak, zgadzam się, przepiękny hymn. Ale czy działa na emocje? Kwestia indywidualna.

6 minut temu, wojtekmarchewka napisał:

@JachuWojtan Riposta :D

Uprzedziłeś mnie, Mazurek najbardziej podoba mi się w poniższej, dynamicznej wersji :)

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...