Jump to content

MIUI v6 ?

u0ne

Recommended Posts

Nikt tu jeszcze nie napisał, a w sieci już jest obrazek z interesującą wielu informacją ;)
195527uc37kym11xecr1u4.jpg.thumb.jpg

Podobno jest tam napisane coś w stylu:
Nowy produkt 2199RMB
Długo planowany projekt, piękno, którego jeszcze nigdy nie widziałeś.
Nowy MIUI v6, 2-go kwietnia.

Wygląda całkiem poważnie i myślę, że można mieć nadzieję

Kiedyś na en.miui ktoś w miarę ciekawie i sensownie rozkminił datę premiery v6.

Ma być postawiony na Kitkat 4.4(najprawdopodobniej), a za tydzień będzie piątkowe wydanie z datą 4.4.2014 :-P

Tapatalk + Mi2S.

Nie.. Cena jest za duża na MiPada. 2199rmb kosztują topowe Xiaomi. Stawiam że to będzie MI3S w jakimś jednym wariancie pamięci.

No chyba że MiPad w dosyć mocnej konfiguracji by łapał się na tę cenę.

Wysłane z MI3

Rzeczywiście. Widać, które zdjęcie to oryginał. Ciekawe, że ktoś wpadł na pomysł przerobienia zdjęcia z 2012 roku i puszczenia plotki. Ewentualnie jest jeszcze możliwość, że dali reklamę w tym samym miejscu :D

Hong Feng to ten sam co kiedyś powiedział, że 4.4 dla Mi2 będzie tak po święcie wiosny w lutym a także, że v6 dostanie Nexus 7 i Nexus 5. Jak na razie mniej więcej się sprawdza.

Jakby co to 4.4.1 z dziś wciaż jest stary i poprawili tylko kilka błędów.

About tablet?

Lol. Widać jakie to jest MIUI.

BTW: nie wiem czy wiecie ale będą dwa oddzielne repo dla tabletów i telefonów. Przynajmniej na to wygląda. Flo ma tłumaczenie z tabletów (fragmenty aosp są prosto z N7). Teoretycznie Nexus 5 powinien dostać z repo telefonu. Może to oznaczać, że w końcu Xiaomi zrobi swój tablet albo wyjdzie MIUI dla większej ilości tabletów.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...