Mutogennykotlet Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 Witam. Od ponad 2,5 roku jestem szczęśliwym posiadaczem Xiaomi MI3. DO tej pory obyło sie bez żadnych usterek. Ale jak już zaćżęło się sypać to wszystko Konieczność wymiany gniazda słuchawkowego, port mikro USB styka ale hm... jak by miał już dość, a na dodatek po upadku telefonu doszło do uszkodzenia szybki w miejscu podświetlanego panelu dotykowego u dołu ekranu. Wyświetlacz działa bez zarzutu jednak panel ów jest jak martwy, świeci ale dotyk nie działa. Pytanie do Was: Z racji obecnej wartości telefonu, naprawa opłaca się? Ile może kosztować robocizna? Wiem, że ceny części są akceptowalne: wyświetlacz do 140zł, gniazdo kilka zł. Nie oriętuje się jednak ile mogą sobie liczyć za samą :ROBOCIZNĘ".Czy warto podjąć się naprawy na włąsną rekę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
t.bone Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 Hej. Wymiana ekranu do arcytrudnych nie należy, za to z gniazdem usb, nie jest to proste zadanie. Ja odpuściłem, poczytaj na forum, jest tasma do zalutowania. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts