Floru Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 (edited) Witam, oto mój materiał na temat aktualizacji do Androida Nougat. Mam nadzieje, że komuś się przyda. Edited January 23, 2017 by Floru Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 @Floru Bardzo szkoda że nie została umieszczona informacja o tym co zepsuli w MIUI 8 (Android 7). Link to comment Share on other sites More sharing options...
latet Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 Autorze filmu, popracuj jeszcze nad wymową nazw "Xiaomi" oraz MIUI (w tym drugim przypadku brak Ci konsekwencji, w pierwszym – dokładności Link to comment Share on other sites More sharing options...
Floru Posted January 24, 2017 Author Share Posted January 24, 2017 Postaram się. Dziękuje za wszystkie wskazówki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMSth Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Na Andku 6 też jest Opcja "Dotknij i zapłać" , więc to nie nowość na Orzechu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morton Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 Dlaczego uważacie że Android 7 popsuł MIUI? Co jest nie tak? Używam od paru tygodni i wciąż nie zauważyłem Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp4ubw Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 Też jestem ciekaw co zepsuli. Miałem, używałem i było ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielonyBB Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 U mnie wszystko działa.Wysłane z MI5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekBB Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 GPS-a zepsuli Ileż można czekać na fixa? 2minuty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morton Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 GPS-a zepsuli Ileż można czekać na fixa? 2minuty? Może na waszym rozwojowym wydaniu na stable działa doskonale Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekBB Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 Przed chwilą, Morton napisał: Może na waszym rozwojowym wydaniu na stable działa doskonale Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Po co komu stable? Trzeba się rozwijać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morton Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 Po co komu stable? Trzeba się rozwijać. Jakoś przyzwyczailem się że wszystko Dziala nawet na Android 7 na którego tutaj narzekacieWysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 1 godzinę temu, Redmi2 napisał: A co zepsuli? Nie bardzo widze aby cos w mi5, mi4c i mi max cos popsuli ma andku 7.0 na miui china. Sent from my MI 4LTE using Tapatalk @latet Może ci odpowie bo ma większą wiedzie co w Xiaomi.eu jest nie tak,jak nie wypowie się to ja napiszę to co wiem Ciekawy avatar Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitusm Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 Co jest z prockiem, zamiast 2.15 pokazuje 1.59... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielonyBB Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 Nic, wszystko jest z prockiem ok.Z Tab2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 W Android 7 MIUI wróciło do mpdecision. Stąd różne wskazania. Najlepiej odinstalować cpu z i nigdy więcej się nie patrzeć na częstotliwości cpu. Wysłane z mojego MI 5 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitusm Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 Antutu też tyle pokazuje. Wynik dalej ok 150tyś pkt więc wszystko jest ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekBB Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 Bateria muusi lecieć mniej w oczach GPS dalej w uja leci..... Nie każdemu ale czekanie na gps w AM 40 sekund to chyba lipa nie? 1 godzinę temu, Acid napisał: W Android 7 MIUI wróciło do mpdecision. Stąd różne wskazania. Najlepiej odinstalować cpu z i nigdy więcej się nie patrzeć na częstotliwości cpu. Wysłane z mojego MI 5 To info z teraz? Czy już wcześniej zielonyBB coś wypatrzył? @Acid nie możesz tu kogoś wdrożyć bo na na razie Ty jesteś Macho i to forum na Tobie bazuje..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielonyBB Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 W sprawie mpdecision ludzie składali petycje do Xiaomi na oficjalnym forum, no i jest, od pierwszej wersji N. A co do GPS to jest dziwna sprawa. U mnie na 1.19 wrócił do życia i działa bez zarzutu.Wysłane z MI5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekBB Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 Odpalam AM, liczę do 5-8sekund i na 6.11.10 łapie git. Na 7.1.20 uja....3 minuty czekam i z łaską załapie ta AM..... No to chyba jest coś nie tak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts