Jump to content

Ekran wariuje podczas ładowania

DETROIT

Recommended Posts

Gdy podłączam telefon do ładowarki, to ekran zaczyna wariować. Gdy próbuję coś napisać, to po kliknięciu wybiera mi literę kilka razy, czasem całkowicie inną niż wybrałem. Problem występuje od samego początku posiadania telefonu.

7.1.12 (rozwojowa)

To zależy od ładowarki i/lub kabla. Podczas ładowania oryginalną ładowarką na oryginalnym kablu nie ma u mnie tego problemu.

Miałem wcześniej powerbank Xiaomi 10400 mAh i również nie było tego problemu. Teraz kupiłem mniejszy powerbank, również Xiaomi (5000 mAh) i ekran świruje niesamowicie.

• 6 months later...

Witam,

W sumie problem jest od zakupu, ale teraz, jak jest tak ciepło i telefon szybciej się rozładowuje niż podczas normalnej pogody, jest to nieco bardziej wkurzające.

Po podłączeniu telefonu do ładowarki lub powerbanka, czujnik dotyku znacznie gorzej działa, tj. jedno wciśnięcie odczytuje jako dwa, lub wstukuje się inny klawisz.

Nie, nie chodzi o spocone ręce, bo te mi się nie pocą ;P. 

jakiś pomysł? 

Mam to samo od nowości, no może bez tego wbijania innego klawisza, ale po podłączeniu ładowarki dotyk jakby muli. Wygląda to na błąd w sofcie, ale że ładuje raz na 3-4 dni przez 1,5h to mi to aż tak nie przeszkadza.

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...