kuki114 Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Witam jestem tu nowy. Posiadam telefon Xiaomi Redmi 3pro. I mam taki problem telefon kupiłem zalogowałem konta google itd... po jakimś czasie przez przypadek go uruchomiłem ponownie i przez to wyskakuje błąd synchronizacji konta.. Nic się nie da zrobić. Zrobiłem przywracanie stanu fabrycznego i zadziałało lecz z ciekawości znów wyłączyłem telefon i przestało działać.. czy problem jest w moim syfiastym systemie czy w czym ?Dołączam screena z informacjami o telefonie. dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam
mrosi Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 https://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2/ Za kolejne założenie śmieciowego tematu otrzymasz ostrzeżenie. Nie leń się i zacznij szukać informacji na Forum.
grzegorz.lki Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Tak syfiasty i to jeszcze bardzo stary ====Wysłane z Redmi 3 (ido) by TapaTalk
mrosi Posted January 21, 2017 Posted January 21, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Recommended Posts