Axles Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Cześć. Szybko padała mi bateria więc przywróciłem ustawienia fabryczne telefonu, okazało się, że i tak ostatnie aktualizacje coś poszły w stronę energożerności ale poprawę widzę. Ustawienia w większości przywróciły się z konta Xiaomi jednak za piernika nie potrafię dojść do tego co jest odpowiedzialne za powiadomienia WhatsAppa. W 'powiadomienia aplikacji' mam w Whatsapie wszystko prawie włączone poza priorytetami. W opcjach baterii mam tryb oszczędzania baterii 'blokuj aktywność' ale w aplikacjach mam Whatsappa dodanego jako 'bez ograniczeń'. Powiadomienia nadal nie przychodzą, dopiero jak wejdę a aplikacje whatsapp to nagle przychodzi wszystko. Gdzie jeszcze może być jakaś opcja, czy to może być kwestia dodania do autostartu, bo jednak wolałbym aby nie działała mi ona w tle bez powodu ważnego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxmati96xx Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 No skoro aplikacja nie działa to powiadomienia nie pokażą się to chyba logiczne . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Zapoznaj się z Samouczkiem MIUIPolska: https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.zdunex25.tutorial Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts