latet Posted November 1, 2018 Share Posted November 1, 2018 Nie, nie. Na EU dev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karls Posted November 1, 2018 Share Posted November 1, 2018 A no to jak dev to sam wiesz, na co się piszesz :). Jasne, czasem tam bywają perełki ale też całkiem często właśnie takie zbugowane wersje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightingale Posted November 3, 2018 Share Posted November 3, 2018 W sumie mam pytanie. Nie aktualizowałem nic nooo... już od dłuższego czasu. Nadal siedzę na Androidzie 6.0.1 z MIUI 8.2 by xiaomi.eu I tutaj pytanie, czy warto aktualizować? W sumie nie mam żadnych zastrzeżeń, ale może będą jakieś plusy aktualizacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karls Posted November 4, 2018 Share Posted November 4, 2018 Czy do MIUI10 warto to już rzecz gustu. Natomiast na pewno do MIUI9 i androida 7.0 - chociażby z uwagi na możliwość dzielenia ekranu, to się czasem przydaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viara Posted December 27, 2018 Share Posted December 27, 2018 Hej podczas połączeń przychodzących nie pojawia mi się okienko rozmówcy tylko ten zielony pasek na górze i dopiero jak go kliknie to się rozwija rozmówca... Jak zrobić żeby od razu rozmówcę pokazywało? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekBB Posted December 28, 2018 Share Posted December 28, 2018 Nie przejmuj się takim czymś. Jak telefon jest wygaszony to jest ok. A jak się akurat bawisz dialerem i odlozyles go na bok to się u góry wyświetla odbierz odrzuc. Spokojnie. Hej podczas połączeń przychodzących nie pojawia mi się okienko rozmówcy tylko ten zielony pasek na górze i dopiero jak go kliknie to się rozwija rozmówca... Jak zrobić żeby od razu rozmówcę pokazywało? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viara Posted December 28, 2018 Share Posted December 28, 2018 10 godzin temu, JacekBB napisał: Nie przejmuj się takim czymś. Jak telefon jest wygaszony to jest ok. A jak się akurat bawisz dialerem i odlozyles go na bok to się u góry wyświetla odbierz odrzuc. Spokojnie. Ok stary ale jak to wyłączyć? Chcę żeby mi odbiorca wyskakiwał a nie tylko ten zielony pasek na górze, szukam i nie mogę tego kurde znaleźć... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shark31 Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 Witam, dawno mnie tu nie było bo nie miałem problemów z telefonem, ale nadszedł czas na reset wiec zastanawiam się czy nie zmienić softu. Obecnie mam MIUI 8.2(xiaomi.eu) na androidzie 6.0.1. Czy mogę zainstalować bez problemu globala najnowszego? Jeżeli tak to jak to najlepiej zrobić? Przez MIUI ROM Flashing Tool czy może przez opcję aktualizacji w smartfonie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karls Posted December 18, 2019 Share Posted December 18, 2019 Zakładam, że masz recovery? Jak nie chcesz go stracić to możesz przez nie wgrać pełną paczkę z romem global. Chociaż wipe tak czy siak może być potrzebny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shark31 Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 Czyli generalnie mogę wrzucić ROM z oficjalnej strony (np: http://c.mi.com/oc/miuidownload/detail?device=1700299) za pomocą TWRP i wszystko będzie git? Tak jak pisałem, na danych mi nie zależy kompletnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts