Jump to content

Mi 5 - pytania ogólne - watek zbiorczy

ZduneX25

Recommended Posts

W sumie mam pytanie. Nie aktualizowałem nic nooo... już od dłuższego czasu. Nadal siedzę na Androidzie 6.0.1 z MIUI 8.2 by xiaomi.eu

I tutaj pytanie, czy warto aktualizować? W sumie nie mam żadnych zastrzeżeń, ale może będą jakieś plusy aktualizacji

• 1 month later...

Nie przejmuj się takim czymś. Jak telefon jest wygaszony to jest ok. A jak się akurat bawisz dialerem i odlozyles go na bok to się u góry wyświetla odbierz odrzuc. Spokojnie.

Hej podczas połączeń przychodzących nie pojawia mi się okienko rozmówcy tylko ten zielony pasek na górze i dopiero jak go kliknie to się rozwija rozmówca... Jak zrobić żeby od razu rozmówcę pokazywało? 
  • Like 1

10 godzin temu, JacekBB napisał:

Nie przejmuj się takim czymś. Jak telefon jest wygaszony to jest ok. A jak się akurat bawisz dialerem i odlozyles go na bok to się u góry wyświetla odbierz odrzuc. Spokojnie.

Ok stary ale jak to wyłączyć? Chcę żeby mi odbiorca wyskakiwał a nie tylko ten zielony pasek na górze, szukam i nie mogę tego kurde znaleźć... 

• 11 months later...

Witam, dawno mnie tu nie było bo nie miałem problemów z telefonem, ale nadszedł czas na reset wiec zastanawiam się czy nie zmienić softu. Obecnie mam MIUI 8.2(xiaomi.eu) na androidzie 6.0.1. Czy mogę zainstalować bez problemu globala najnowszego?  Jeżeli tak to jak to najlepiej zrobić? Przez MIUI ROM Flashing Tool czy może przez opcję aktualizacji w smartfonie?