mariusz.ur Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 (edited) A sprawdź ile kosztuje Redmi Note 6 z oficjalnej dystrybucji. Edited April 6, 2019 by mariusz.ur Link to comment Share on other sites More sharing options...
electro69 Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 (edited) 1 godzinę temu, mariusz.ur napisał: A sprawdź ile kosztuje Redmi Note 6 z oficjalnej dystrybucji. Znalazłem artykuł w którym było napisane kiedy ten model trafił do oficjalnej sprzedaży w Polsce. Data to 5 październik 2018 r. czyli minęło 6 miesięcy. Cena początkowa Redmi Note 6 Pro w wersji 4/64 Gb była ustalona na 1199 zł. https://www.tabletowo.pl/smartfon-xiaomi-redmi-note-6-pro-specyfikacja-cena-ile-kosztuje-gdzie-mozna-kupic/ Aktualnie telefon ten można kupić już za 899 zł w sprawdzonym sklepie, nie mówię tu o innych "januszowych" "polskich dystrybucjach", gdzie ten telefon jest jeszcze tańszy https://www.euro.com.pl/telefony-komorkowe/xiaomi-redmi-note-6-pro-64gb-niebieski.bhtml?from=ceneo&p=899.00&cr=0&t=20190406-1433 Tak więc cena spadła w ciągu 6 miesięcy o 300 zł Edited April 6, 2019 by electro69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz.ur Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 I uważasz, że note 7 spadnie. Może za darmo będą rozdawać 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
electro69 Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 1 minutę temu, mariusz.ur napisał: I uważasz, że note 7 spadnie. Może za darmo będą rozdawać 9 To chyba oczywiste, że cena nie spadnie o te 300 zł. Maksymalnie może spaść w granicach 150 zł w jakiejś krótkiej promocji. Natomiast w przeciągu tych kilku miesięcy myślę, że spokojnie będzie ten telefon do kupienia za 799 zł. Zawsze płaci się na początku za każdy telefon tzw. "podatek od nowości". Co do pozostałej części Twojej wypowiedzi cyt. "Może za darmo będą rozdawać", to już zostawię bez komentarza ... nie prowadzę dyskusji na poziomie dawnej "gimbazy" ;). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZielonyBuszmen Posted April 10, 2019 Share Posted April 10, 2019 Siemanko, opłaca się robić update z miui 9.6.5.0 na 10.2.1.0? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin885 Posted April 24, 2019 Share Posted April 24, 2019 Wg mnie opłaca, a też skoczyłem z 9.6.5.0 bezpośrednio na 10.2.1.0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 O ile ktoś jeszcze korzysta z Redmi 4A - dostępna aktualizacja do wersji V10.2.3.0. OTA z V10.2.1.0: http://bigota.d.miui.com/V10.2.3.0.NCCMIXM/miui-blockota-rolex_global-V10.2.1.0.NCCMIXM-V10.2.3.0.NCCMIXM-ecfbade056-7.1.zip Pełny ROM: http://bigota.d.miui.com/V10.2.3.0.NCCMIXM/miui_HM4AGlobal_V10.2.3.0.NCCMIXM_69d07208fd_7.1.zip Changelog: Spoiler Contacts Fix: Contacts couldn't be deleted from SIM cards in some cases Link to comment Share on other sites More sharing options...
kratek44 Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 i tylko poprawka dotyczy tych kontaktów z SIM? Nic nie dodali i nie zepsuli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Nie mam pojęcia. Changelog jest tylko o tym. Sam nie sprawdzałem u siebie.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kratek44 Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Oby nie było tak, że po tej aktualizacji znowu będzie spadek baterii czy inne problemy. Bo pewnie to już ostatnia aktualizacja dla tego modelu. Dajcie znać jak ktoś zrobi aktualizację. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi4u Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Ja jeszcze siedzie na 9.6.5 nie wiem czy jest sens aktualizacji do 10. Szybciej tel chodzi? Od 2 lat nie robiłem wipe`aktualizowałem tylko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi4u Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Po chwili namysłu zupdatowałem 9.6.5.0 do 10.2.1.0. Jak na razie powiadomienia działają, musiałem tylko w kilku aplikacjach włączyć dźwięk bo nie było. Reszta działa. Zobaczymy czy prooblemy z dźwiękiem podczas rozmowy będą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
electro69 Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 Dnia 3.07.2019 o 20:03, kratek44 napisał: Oby nie było tak, że po tej aktualizacji znowu będzie spadek baterii czy inne problemy. Bo pewnie to już ostatnia aktualizacja dla tego modelu. Dajcie znać jak ktoś zrobi aktualizację. Sam się zdziwiłem jak przyszło powiadomienie, że jest dostępna nowa aktualizacja oprogramowania. Myślałem, że już dali sobie spokój z tym modelem telefonu. Patrze na listę zmian i rozczarowanie, tylko rozwiązanie jakiegoś problemu z kartą sim. Osobiście nie mam zamiaru robić tej aktualizacji, nic nie wnosi do ogólnego działania telefonu, a znając życie może tylko popsuć jego działanie w myśl zasady Xiaomi, że jedno naprawimy, dwie inne rzeczy zepsujemy . W tej chwili telefon bardzo dobrze trzyma mi na baterii i nie będę ryzykować. Patrząc po dotychczasowych aktualizacjach, to wyglądało to tak, że co drugą aktualizację psuli coś w działaniu telefonu na pojedynczym ładowaniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kratek44 Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 Ja zrobiłem aktualizację. Jest wszystko tak jak przed nią, także można spokojnie aktualizować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kratek44 Posted March 19, 2020 Share Posted March 19, 2020 Podobno mieliśmy też dostać aktualizację MIUI do wersji 11, ale jak widać cisza w temacie. Jednak nie dostanie Redmi 4A aktualizacji, czy może jeszcze trzeba czekać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted March 19, 2020 Share Posted March 19, 2020 Nie dostanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts