arekjastrzebski7 Posted January 16, 2017 Share Posted January 16, 2017 (edited) Po aktualizacji podczas parowania z Samsung gear S2, aplikacja Samsung gear pada a cały proces nie idzie dalej. Ktoś ma jakiś pomysł jak temu zaradzić ? Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Edited January 16, 2017 by arekjastrzebski7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted January 16, 2017 Share Posted January 16, 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edyjur Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 (edited) Chyba andek 7 coś fiksuje, miałem podobny problem . Po powrocie na global stabil rom bolączki ustały Edited March 9, 2017 by edyjur Link to comment Share on other sites More sharing options...
arekjastrzebski7 Posted March 9, 2017 Author Share Posted March 9, 2017 Wiesz co problem jednak leży głównie w aplikacji samsunga, ja problem rozwiązałem poprzez instalacje aplikacji Samsung Gear przerobionej przez xda. Poniżej wrzucam Ci link: https://forum.xda-developers.com/android/software-hacking/mod-samsung-gear-app-android-n-samsung-t3547035Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
edyjur Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Ja narazie nie będę kombinował, global też jest spoko ale dzięki może przydać się na przyszłość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arekjastrzebski7 Posted March 9, 2017 Author Share Posted March 9, 2017 Ja ci polecam bardzo to rozwiązanie bo można korzystać z udogodnień miui polska i zegarka Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
edyjur Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Ma się rozumięć masz już android nugat ? Czy nie występują jakieś problemy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arekjastrzebski7 Posted March 9, 2017 Author Share Posted March 9, 2017 Tak jestem na najnowszej aktualizacji od miui polska z androidem 7. I jako tako większych problemów nie widzę Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
edyjur Posted March 18, 2017 Share Posted March 18, 2017 Miałeś rację działa bez problemu na 90 %. Jak z aplikacją S Health, u mnie na zegarku zlicza kroki , sen itd ale nie przesyła do telefonu. Kombinowałem z różnymi ustawieniami i nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodijak Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 Poradziliście sobie z Samsung Health? U mnie też nie synchronizuje się z zegarkiem ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcus1212 Posted April 18, 2017 Share Posted April 18, 2017 Panowie, a czy działa Wam odblokowanie przez bluetooth? U mnie jest problem, telefon nie znajduje zegarka. Najlepsze jest to że aplikacja Samsunga wykrywa zegarek i poza tą przypadłością wszystko hula. Rom to ostatni stable na 6.0. Jakieś pomysły? Czy na 7.0 ta funkcja działa, bo zastanawiam się czy nie spróbować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
merigaw Posted April 18, 2017 Share Posted April 18, 2017 U mnie zegarek połączył się po zresetowaniu go do ustawień fabrycznych (na telefonie android 7 ,wersja stable) Niestety jest czasami tak ,że telefon i zegarek leżą obok siebie i tak je rozłącza. Nie wiem co jest powodem,bo na 6-ce też tak było. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted April 17, 2018 Share Posted April 17, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts