kubackjeee Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 Otóż co jakiś czas mam problem z quickcharge. Zauważyłem że po restarcie telefonu, ten ładuje się jak quickcharge 2.0. Zazwyczaj ampere pokazuje ok 1600mA. Po paru godzinach telefon wskakuje na właście obroty i leci qc 3.0 ok 2800mA. Teraz za to bateria coś zwariowala, dwa razy mi padła gdzie było jeszcze 20% na niej. Dzisiaj telefon ledwo się ładowal coś koło 200mA. Później zaskoczyl naładowalem go ale rozladowal się prawie cały. dwa jak nie trzy razy szybciej. Podłączam go i ewidentnie znowu quickcharge nie działa. Tym razem wcale. Sprawdzane na różnych ładowarkach i kablach. Wysłane z mojego Mi5 pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcus1212 Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 (edited) Daj sobie spokój z tym programem, ja go wyrzuciłem, pokazywał bzdury, kup jak musisz normalny fizyczny miernik i wtedy wnioski wysnuwaj. Edited January 11, 2017 by marcus1212 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted April 9, 2017 Share Posted April 9, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts