lukasz1992 Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 (edited) Witam , ktoś się spotkał z takimi błędami ?? Miałem wcześniej zainstalowaną starszą wersje, czy to może być problem jak na starą zainstalowałem nową ? Edited March 6, 2018 by lukasz1992 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daviteusz Posted March 6, 2018 Author Share Posted March 6, 2018 Nie. Po prostu ZIP w updater-script ma wykrywanie urządzenia. Trzeba ta linie usunąć. Jak nie chcesz się w to bawić, zainstaluj zipa w najnowszym recovery redwolf lub twrpWysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz1992 Posted March 7, 2018 Share Posted March 7, 2018 (edited) Możesz podać którą linie i w jakim pliku trzeba skasować ? Znalazłem ale co mam dokładnie skasować ? przez recovery też nie działa nie jest winne miui 8.6 xiaomi.eu rozwojowa 7.6.8?? Edited March 7, 2018 by lukasz1992 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daviteusz Posted March 8, 2018 Author Share Posted March 8, 2018 Daj ss tych linii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz1992 Posted March 8, 2018 Share Posted March 8, 2018 Kasowałem linie bo znalazłem gdzieś w necie które. Zainstalowało się ale przy próbie uruchomienia wibruję 3-4 razy i po chwili sam wchodzi do recovery i nie wiem czy to wina romu czy dual bota Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafegonzo Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 Witam Po zainstalowaniu najnowszej wersji Dual Boota przy próbie dodania zipa do spatchowania wywala mi apkę. Telefon Redmi 3 soft najnowsze Miui Polska. Plik zip w pamięci wew. Ktoś ma jakieś pomysły ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daviteusz Posted March 16, 2018 Author Share Posted March 16, 2018 Na starszej wersji działało? Jeśli tak, wróć do starszej i po problemie. ZIP do patchowania wybierasz przez apke Dokumenty czy Pliki? Prawdopodobnie obydwie się nazywają pliki, tylko że "Dokumenty" wyglądają tak:Jeśli przez pliki (menedżer plików miui) to musisz w ustawienia > zainstalowane odnaleźć apke pliki i ja włączyć Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafegonzo Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 (edited) Aplikację pliki znalazłem i włączyłem ale apki dokumenty nie znalazłem. Z tego co rozumiem po kliknięciu spatchuj plik zip/+/dodaj plik zip do spatchowania powinna wyskoczyć mi inna aplikacja (manager plików) z którego wybieram plik ? Niestety własnie wtedy wywala mi dualbota bez żadnego komunikatu o błędzie. Edited March 16, 2018 by kafegonzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daviteusz Posted March 17, 2018 Author Share Posted March 17, 2018 No to mam inne rozwiązanie:Pobierz https://dbp.noobdev.io/files/9.3.0.r463.g1fc7bbd0/Win32/DualBootPatcher-9.3.0.r463.g1fc7bbd0-win32.7z, rozpakuj na kompie i uruchom. Spatchuj plik ZIP, i wrzuć na telefon. Zainstaluj w recovery. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafegonzo Posted March 17, 2018 Share Posted March 17, 2018 (edited) 13 godzin temu, Daviteusz napisał: No to mam inne rozwiązanie: Pobierz https://dbp.noobdev.io/files/9.3.0.r463.g1fc7bbd0/Win32/DualBootPatcher-9.3.0.r463.g1fc7bbd0-win32.7z, rozpakuj na kompie i uruchom. Spatchuj plik ZIP, i wrzuć na telefon. Zainstaluj w recovery. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Dzięki to rozwiązanie pomogło. Jeszcze parę szczegółów trzeba było poprawić i działa tylko nie mogę włączyć współdzielenia aplikacji. Ale tak poza tym jest OK. Edited March 17, 2018 by kafegonzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
xRetroN Posted May 12, 2018 Share Posted May 12, 2018 Dalej nikt nie naprawił tego błędu z wibracjami po usunięciu linijek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz1992 Posted September 26, 2018 Share Posted September 26, 2018 co zrobić żeby dual booot działał normalnie, kiedyś nie było żadnych problemów. Trzeba mieć xiaomi.eu jako główny rom czy jak? nie chce zmieniać co chwilę na nowy tylko sprawdzić jak działa dany rom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts