xoxsc Posted January 9, 2017 Share Posted January 9, 2017 Witam wszystkich. Od pewnego czasu gdy dzwonie, albo jestem w trakcie rozmowy , to nagle przerywa, osoba mnie nie słyszy i zmienia się zasięg z Red Bull MOBILE 4G na zwykłe H/H+. Nie wiem czym jest to spowodowane, resetowałem ustawienia APN, ustawiłem 'Przesył danych podczas roamingu' na, zawsze i nadal jest ten problem. Zastanawiam dlaczego tak jest, bo nie zawsze mi przerywa, a są takie dni że mam cały czas zasięg 4G. Siła sygnału -109 dBm 31 asu i są przeskoki ze zwykłego 4g na 3g,H+ a najgorszym przypadku jak pisałem na H. Android 5.1.1, MIUI 8 Global 6.8.18 Beta Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack78 Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 Nic dziwnego że zrzuca na niższą częstotliwość, bo -109dBm to bardzo słaby sygnał, do tego przykładasz tel do ucha, zakrywasz dłonią i sygnał leci jeszcze w dół. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 Jeśli już to zmienia Ci się z 4g na 3g przy zestawieniu połączenia. Nie ma rozmów w 4g na xiaomi w PLWysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snajper Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 10 godzin temu, xoxsc napisał: Witam wszystkich. Od pewnego czasu gdy dzwonie, albo jestem w trakcie rozmowy , to nagle przerywa, osoba mnie nie słyszy i zmienia się zasięg z Red Bull MOBILE 4G na zwykłe H/H+. Nie wiem czym jest to spowodowane, resetowałem ustawienia APN, ustawiłem 'Przesył danych podczas roamingu' na, zawsze i nadal jest ten problem. Zastanawiam dlaczego tak jest, bo nie zawsze mi przerywa, a są takie dni że mam cały czas zasięg 4G. Siła sygnału -109 dBm 31 asu i są przeskoki ze zwykłego 4g na 3g,H+ a najgorszym przypadku jak pisałem na H. Android 5.1.1, MIUI 8 Global 6.8.18 Beta Zaktualizuj telefon bo masz trochę stare oprogramowanie i daj znać czy się porawiło ja też mam ten problem z redbullmobile na rn3 pro se global dev 7.1.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts