presspreston Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 czy to duży problem w przypadku tego modelu? ciężko trafić w nie palcem podczas nocnego używania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
konec Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 fajniej byłoby gdyby były podświetlane, ale do wszystkiego można się przyzwyczaić. Po ciemku trafia się na wyczucie.konec@Redmi 3S &Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lindinho Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 (edited) Niby wiesz gdzie są, ale zdarza mi się nierzadko nie trafić. Edited January 7, 2017 by lindinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blom Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Raz, że się przyzwyczaiłem, dwa i tak używam ekranowego przycisku(asystent dotyku) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ben Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Dla mnie to nie problem, sam nawet wyłączam np w Samsungu podświetlenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
quick09 Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Czy to problem, zależy wyłącznie od użytkownika. Jak się przyzwyczaisz, to kłopotu nie będzie. Przykładowo mi to w ogóle nie przeszkadza, a przyciski klikam na pamięć. Tak samo jak wyżej - miałem wcześniej podświetlanie klawiszy, to je wyłączałem, bo mi nie pasowało. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DKFeniks Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Przecież w Samsungu też się nie świecą cały czas tylko przy naciśnięciu się podświetlają. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasiek Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Mi nie przeszkadza. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepso94 Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Problem na pewno nie kwestia przyzwyczajenia, potem już się naciska na pamięć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deggial Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Temat o niczym do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 40 minut temu, Deggial napisał: Temat o niczym do zamknięcia. Nie widzę w Twojej sygnaturce tabliczki "Moderator", więc radzę nie uprawiać czegoś, co nazywa się pseudomoderatorką. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts