Jump to content

Xiaomi Redmi Note 3 Pro wymiana tylnej pokrywy

Bośniak26

Recommended Posts

Witam wszystkich.

Mam pytanie i jednocześnie prośbę. Posiadam Xiaomi Redmi Note 3 Pro 32 GB GOLD obsługującą LTE 800 o wymiarach 152 x 76 x 8,65 mm.

Telefon jest dość śliski i niestety upadł mi dzisiaj i dostał niewielkich uszkodzeń na tylnej obudowie. Czy ktoś może mi pomóc i ewentualnie podać linki do tylnej pokrywy do mojej wersji telefonu.

Z tego co widziałem np: na alliexpres są tylne pokrywy ale do wersji o wymiarach 150. Jeżeli ktoś kto jest bardziej obeznany i będzie wstanie mi pomóc to będę wdzięczny. Może ktoś już szukał pod dany model tylnej obudowy i będzie wstanie podesłać jakieś linki do stron.

Pozdrawiam

//cukru: Przenoszę temat do działu Redmi Note 3 Pro SE. 

O faktycznie! Musiało się pojawić bardzo niedawno, bo tuż przed świętami przeszukałem dragon-tt.com za częściami do wersji KATE. 

Ale zadzwoń do SBE, są ponoć bardzo ok dla klientów :-) - będzie zapewne dużo szybciej. 

Edited by Zexon72

49 minut temu, Zexon72 napisał:

O faktycznie! Musiało się pojawić bardzo niedawno, bo tuż przed świętami przeszukałem dragon-tt.com za częściami do wersji KATE. 

Ale zadzwoń do SBE, są ponoć bardzo ok dla klientów :-) - będzie zapewne dużo szybciej. 

Od dłuższego czasu jest dostępny na dragon-tt.com musiałeś przeoczyć.

Popieram zadzwoń do SBE bo najszybciej by było 

@Bośniak26

https://www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://guesttop.com/xx.aspx%3Fid%3D181&ved=0ahUKEwi0rueGuLDRAhWDWhQKHT8QCVM4ChAWCFYwEQ&usg=AFQjCNGTsAd1SCIUSEqq6hO5qjh9iuRPHQ jeszcze tutaj jest taniej

Edited by Snajper

Ok. Zadzwonię do SBE. Chociaż ja mam gwarancję w CK MEDIATOR więc zadzwonię w pierwszej kolejności do nich. Naczytałem się o nich niepochlebnych opinii, no ale z tego co wiem ja sam nie mogę ingerować w urządzenie bo stracę gwarancję, no chyba że na pokrywie nie ma żadnych plomb bo powiem szczerze odsyłać telefon i czekać ze 2 tygodnie na niego dla takiej pierdoły jest średnią perspektywą. Znalazłem film z wymianą pokrywy baterii... Ciekawi mnie tylko skąd wziąć czarną naklejkę na m.in. skaner widoczną w 4:52 sek, oraz później jak już zakłada nową pokrywę z przełożonym skanerem ma tę naklejkę w 8:08 sek. Ktoś ma jakieś pomysły albo info na ten temat ??

Ciekawi mnie tylko jedna sprawa skąd wziąć

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...