Undertaker13 Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 (edited) Od 2 dni byłbym bardzo szczęśliwym posiadaczem xiaomi redmi 4 pro, gdyby nie jeden szczegół: Od zainstalowania miui 8.2 by xiaomi.eu wersja 6.12.29 (wersja rozwojowa) mam problem ze sklepem play, mianowicie: gdy próbuję zainstalować niektóre aplikacje pojawia się komunikat: java.lang.SecurityException: Unsupported path / 1483779614235 at android.os.Parcel.readException(Parcel.java) at android.database.DatabaseUtils.readExceptionFromParcel(DatabaseUtilis.java) at android.database.DatabaseUtils.readExceptionFromParcel(DatabaseUtilis.java) at android.content.ContentProviderProxy.insert(ContentProviderNative.java) at android.content.ContentResolver.Insert(ContentResolver.java) at com.google.android.finsky.download.I.run(SourceFile:187) at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java) at android.os.Looper.loop(Looper.java) at android.os.HandlerThread.run(HandlerThread.java) Próbowałem już wyczyścić cache, przywróciłem ustawienia fabryczne i spowodowało to tylko, że teraz przy instalacji większości aplikacji pokazuje mi błąd. Proszę o pomoc. Edited January 7, 2017 by Undertaker13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neron Posted January 9, 2017 Share Posted January 9, 2017 (edited) nie wiem co jest grane ale mam to samo co kolega, wgrałem miui 8.2 by xiaomi.eu 7.1.5 (rozwojowa). co z tym zrobić? Edited January 9, 2017 by neron Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dudi93 Posted January 9, 2017 Share Posted January 9, 2017 Witam wszystkich (pierwszy post). Miałem na początku podobny problem (tylko inny błąd trochę, ale sklep ciągle się wywalał). Pomogło zrobienie full wipe z TWRP (chyba czyściłem też partycję system - pewien nie jestem), wgranie na nowo MIUI China DEV przez fastboot i na to MIUIPolska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neron Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 Sprawa została rozwiązana po wejściu w trwp w zakładkę Wipe zrobiłem format data i telefon działa normalnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 Na przyszłość: @neron i @Undertaker13 Szukamy informacji na Forum. Prawie zawsze ona tam są. Na każdy temat. Pytania staramy się zadawać w istniejących wątkach. Zakładanie nowych tematów to ostateczność. Niepotrzebnie założone tematy kwalifikują się do ostrzeżeń za spam. To tak gwoli jasności... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts