Jump to content

Redmi 4 Pro Sklep Play

Undertaker13

Recommended Posts

Od 2 dni byłbym bardzo szczęśliwym posiadaczem xiaomi redmi 4 pro, gdyby nie jeden szczegół:

Od  zainstalowania miui 8.2 by xiaomi.eu  wersja 6.12.29 (wersja rozwojowa) mam problem ze sklepem play, mianowicie: gdy próbuję zainstalować niektóre aplikacje pojawia się komunikat:

java.lang.SecurityException: Unsupported path / 1483779614235 at android.os.Parcel.readException(Parcel.java) at android.database.DatabaseUtils.readExceptionFromParcel(DatabaseUtilis.java) at android.database.DatabaseUtils.readExceptionFromParcel(DatabaseUtilis.java) at android.content.ContentProviderProxy.insert(ContentProviderNative.java) at android.content.ContentResolver.Insert(ContentResolver.java) at com.google.android.finsky.download.I.run(SourceFile:187) at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java) at android.os.Looper.loop(Looper.java) at android.os.HandlerThread.run(HandlerThread.java)

Próbowałem już wyczyścić cache, przywróciłem ustawienia fabryczne i spowodowało to tylko, że teraz przy instalacji większości aplikacji pokazuje mi błąd.

Proszę o pomoc.

Edited by Undertaker13

Witam wszystkich (pierwszy post).

Miałem na początku podobny problem (tylko inny błąd trochę, ale sklep ciągle się wywalał). Pomogło zrobienie full wipe z TWRP (chyba czyściłem też partycję system - pewien nie jestem), wgranie na nowo MIUI China DEV przez fastboot i na to MIUIPolska.

Na przyszłość:

@neron i @Undertaker13

Szukamy informacji na Forum. Prawie zawsze ona tam są. Na każdy temat. Pytania staramy się zadawać w istniejących wątkach. Zakładanie nowych tematów to ostateczność. Niepotrzebnie założone tematy kwalifikują się do ostrzeżeń za spam. To tak gwoli jasności...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...