razax Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Czy przewidziany android 7 na Redmi 4 pro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sulfur Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Na bank będzie. Xiaomi to nie mendy z Sony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thedomel Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 1 minutę temu, Sulfur napisał: Na bank będzie. Xiaomi to nie mendy z Sony. Czy będzie to nie wiem. Redmi 3 coś nie dostał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sulfur Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Z tym że Redmi 3 już ma następcę. Ale podejrzewam że i on dostanie. Trzeba poczekać, nikt nie jest w stanie wydać softu od ręki na wszystkie modele. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thedomel Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Może MIUI 9 coś da Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 3 godziny temu, razax napisał: Czy przewidziany android 7 na Redmi 4 pro? Nie liczyłbym na to. Dostaniesz MIUI9, ale na Androida 7 bym nie liczył. To budżetowa seria. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek253 Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 A jakie zmiany w 7 są w porównianiu do 6 ? miui 9 pewnie dostaniemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
PokaBobra Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 No właśnie zacznijmy od tego po co Ci ta 7tka Albo jaka jest różnica między 6 a 5, bo ja np. mam redmi 3 i redmi 4 jeden ma andka 5 drugi ma 6 i jakoś specjalnych różnic nie stwierdziłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 4 godziny temu, razax napisał: Czy przewidziany android 7 na Redmi 4 pro? Dalej zakładasz wątki kiedy przyjdzie Ci na to ochota, zamiast szukać informacji na Forum lub pytać w istniejących wątkach. Ostatnie ostrzeżenie. Kosz Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts