Jump to content
  • 0

Zakup Mi Note czy Mi 4C czy Mi5

Guest dobot

Question

Cześć,

Przyszedł czas na zmianę mojego Redmi 3 Pro na coś mocniejszego.

Zastanawiam się nad:

Mi Note 3/16 - 1000
Mi 4C 3/32 - 1000
mi5 3/32 - 1300

Prosił bym użytkowników o opinie co sądzicie który z tych modeli będzie najlepszy do użytkowania (nie gram, ale sporo dzwonię, sporo www, synchronizacja poczty, cloud itd.)

Dzięki za opinnie

34 answers to this question

Recommended Posts

• 0

jak ci nie zależy na ponad 5 cala to mi5. Według mnie nie ma sensu mi4c to już wolał bym dopłacić do mi5. Mi note  dobrze wykonany spokojnie wystarczy no chyba że pamieci ci brakuje. Albo mi note albo mi5 według mnie.

• 0

Tak, co raz bardziej skłaniam się do Mi5tylko w tej cenie kolor biały :(

A może jeszcze Mi 4S ?

Edited by dobot
Dodanie modelu

• 0
29 minut temu, dobot napisał:

Cały czas po głowie mi chodzi Mi4s. Muszę jeszcze poczytać jak bateria w tym tel.

Przecież on jest gorszy od Mi5, do tego mało popularny i w niczym lepszy od Mi4C (czytnik palców i karta SD, to wszystko co ma lepsze).

• Like 1

• 0

Zamówiłem dokładnie z tej aukcji tylko trafiłem jeszcze na promocję. Tak jak pisali koledzy wcześniej wybierasz opcje przesyłki SSM. Przesyłka idzie ok 2 tyg. Bez vat. W przypadku dhl przesyłka przyjdzie szybciej ale za to na 99% zapłacisz 23% vatu.

Wysłane z mojego XT1032 przy użyciu Tapatalka

• 0

Po przeczytaniu wielu postów nie mogę się jeszcze zdecydować.

Chyba najważniejsze jest aby bateria min. cały dzień bez doładowywania mi wytrzymała (na moim R3P max. 2 dni mi trzyma)

Oczywiście kasa tez jest ważna, oraz chcę coś mniej niż 5,5" dlatego zastanawiam się jeszcze nad redmi 4 3GB). Kusi mnie jeszcze Mi4s (3/64) ale nie wiem jeszcze jak wygląda sprawa baterii i ten snap. 808

Bardzo trudny wybór.

Każdy tel ma swoje wady i zalety, oczywiście Mi5 wygląda najlepiej ale też jest najdroższy.

• 0
Po przeczytaniu wielu postów nie mogę się jeszcze zdecydować.
Chyba najważniejsze jest aby bateria min. cały dzień bez doładowywania mi wytrzymała (na moim R3P max. 2 dni mi trzyma)
Oczywiście kasa tez jest ważna, oraz chcę coś mniej niż 5,5" dlatego zastanawiam się jeszcze nad redmi 4 3GB). Kusi mnie jeszcze Mi4s (3/64) ale nie wiem jeszcze jak wygląda sprawa baterii i ten snap. 808
Bardzo trudny wybór.
Każdy tel ma swoje wady i zalety, oczywiście Mi5 wygląda najlepiej ale też jest najdroższy.

Zdecydowałeś? Ja tam chętnie mój mi4c bym wymienił na mi5

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

• 0

Hej, tak zdecydowałem.

Wybrałem Mi 5S 4/128 i jestem zadowolony. Bateria super, tylko na 7.1.20 mam małe problemy z BT i zestawem samochodowym. Męczyłem się trochę z odblokowaniem BL ale po kablu poszło. Mogę polecić ten telefon, a jest to mój 5 Xiaomi :)

Edited by dobot

• 0
Hej, tak zdecydowałem.
Wybrałem Mi 5S 4/128 i jestem zadowolony. Bateria super, tylko na 7.1.20 mam małe problemy z BT i zestawem samochodowym. Męczyłem się trochę z odblokowaniem BL ale po kablu poszło. Mogę polecić ten telefon, a jest to mój 5 Piami

Co oznacza że bateria super? :)

Wysłane z Lenovo P2

• 0
11 godzin temu, dobot napisał:

Hej, tak zdecydowałem.

Wybrałem Mi 5S 4/128 i jestem zadowolony. Bateria super, tylko na 7.1.20 mam małe problemy z BT i zestawem samochodowym. Męczyłem się trochę z odblokowaniem BL ale po kablu poszło. Mogę polecić ten telefon, a jest to mój 5 Xiaomi :)

No nic tylko pogratulować, ja już nawet nie liczę ile miałem tych telefonów, poczekam teraz na jakieś promo Mi5 jak wejdzie kolejna generacja (tak koło maja-czerwca planuje zakup więc akurat).

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...