beefy Posted July 8, 2017 Share Posted July 8, 2017 U goldiego to znaczy? I czy tą wersję global należałoby zmienić w tą dostępną na miuipolska czy da się z niej normalnie korzystać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Padre Posted July 8, 2017 Share Posted July 8, 2017 (edited) Global jest dla wielu akceptowalny i im pasuje, miuipolska dla pozostałej części "lepszy" to już temat na inną dyskusję. Twój link z aliexperess - Goldway = Goldi Edited July 8, 2017 by Padre Link to comment Share on other sites More sharing options...
beefy Posted July 8, 2017 Share Posted July 8, 2017 Dzięki wielkie rozwiałeś prawie wszystkie moje wątpliwości. Ostatnie pytanie to czy na globalu są polskie znaki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted July 9, 2017 Share Posted July 9, 2017 Global ma j.polski normalnie i usługi Google Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam606336 Posted July 10, 2017 Share Posted July 10, 2017 (edited) Witam, gdzi w PL mogę jeszcze kupić redmi 4 pro w rozsądnej cenie? Obecnie szukam ale ceny wysokie jeszcze tydzień temu można było kupić za 700 zł heh aliexpress odpada Z góry dziękuję za odpowiedź Edited July 10, 2017 by Adam606336 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Padre Posted July 10, 2017 Share Posted July 10, 2017 1 godzinę temu, Adam606336 napisał: Witam, gdzi w PL mogę jeszcze kupić redmi 4 pro w rozsądnej cenie? Obecnie szukam ale ceny wysokie jeszcze tydzień temu można było kupić za 700 zł heh aliexpress odpada Z góry dziękuję za odpowiedź Nigdzie, szukam od tygodnia i nie ma poniżej 800, a jak czarno-szary to jeszcze drożej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam606336 Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 A jakby kupić redmi note 4 wersja global? Cena to trochę ponad 700? Duża będzie różnica oprócz wielkości? W końcu maja ten sam procesor Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 A jakby kupić redmi note 4 wersja global? Cena to trochę ponad 700? Duża będzie różnica oprócz wielkości? W końcu maja ten sam procesor Różnica w czym? Bateria także rewelacyjna, do tego B20,ładowarka eu, chyba ciut lepszy aparat Link to comment Share on other sites More sharing options...
quaqua Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Jakby ktoś był zainteresowany, to mam do odsprzedania redmi 4 pro w tej wersji w kolorze złotym (a nie biało-złoty, jak później robili - moim zdaniem o wiele brzydziej). Telefon pochodzi od goldwaya, jest używany niecałe półroku, wyłącznie w etui itd. Stan bdb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam606336 Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Mam jeszcze jedno pytanie opłaca się dołożyć 170zl do wersji redmi note 4 4/64 względem 3/32 w wersji snap 625? Oczywiście telefon w wersji Eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Ile te 4/64 kosztuje? Dokladac do mozna w nieskonczosc, a jestes juz blisko ceny mi5s plus Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikez Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Cześć! Chciałbym poprosić Was o opinie o telefonie na serwisie olx. Chciałbym zakupić Xiaomi Redmi 4 Pro, nie ukrywam zależy mi na niskiej cenie. Znalazłem to: https://www.olx.pl/oferta/nowe-xiaomi-redmi-4-pro-prime-3-32gb-okazja-2-lata-gwarancji-CID99-IDlIt2m.html Wydaję się być z ofertą wszystko ok, wersja Global, niby nowy, 2 lata gwarancji. Ktoś może kupił ten model od tego sprzedawcy i mógłby się wypowiedzieć. Dodam, że chciałbym kupić wysyłką Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 I moze jeszcze kase na konto im przelej.Co Ci z tej gwarancji jak za miesiac ich moze nie byc. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam606336 Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 Redmi note 4 4/64 kosztuje 960 zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikez Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 15 godzin temu, tpawel napisał: I moze jeszcze kase na konto im przelej. Co Ci z tej gwarancji jak za miesiac ich moze nie byc. Okej.. a co sądzisz o tym? http://fostertechnologies.pl/pl/p/Xiaomi-Redmi-4-PRO-32GB-Bialy/181 Na ceneo ta oferta ma na 180 opinii tylko 2 negatywne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crovbar74 Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 (edited) 19 hours ago, vikez said: Cześć! Chciałbym poprosić Was o opinie o telefonie na serwisie olx. Chciałbym zakupić Xiaomi Redmi 4 Pro, nie ukrywam zależy mi na niskiej cenie. Znalazłem to: https://www.olx.pl/oferta/nowe-xiaomi-redmi-4-pro-prime-3-32gb-okazja-2-lata-gwarancji-CID99-IDlIt2m.html Wydaję się być z ofertą wszystko ok, wersja Global, niby nowy, 2 lata gwarancji. Ktoś może kupił ten model od tego sprzedawcy i mógłby się wypowiedzieć. Dodam, że chciałbym kupić wysyłką Kupiłem z tego ogłoszenia redmi 4 pro. Ogólnie jestem nieufny do takich zakupów. Tutaj się zdecydowałem bo mogłem odebrać smartfon osobiście, sprawdzić przed sprzedażą, jako że mieszka kilkanaście km ode mnie. Sprzedawca jedynie zastrzegł , że reklamacje bezpośrednio u niego, a on oddaje sprzęt do serwisu we Wrocławiu. Paragon, karta gwarancyjna wystawiona przez sprzedawcę. Póki co telefon mam od miesiąca i działa. Edited July 12, 2017 by crovbar74 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 Okej.. a co sądzisz o tym? http://fostertechnologies.pl/pl/p/Xiaomi-Redmi-4-PRO-32GB-Bialy/181 Na ceneo ta oferta ma na 180 opinii tylko 2 negatywne.Foster to jeden z lepszych nieoficjalnych dystrybutorow xiaomi, normalny stacjonarny sklep w Warszawie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikez Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 Dzięki za odpowiedzi. Miałbym jeszcze jedną prośbę. Mógłby ktoś mi znaleźć mi etui i szkło hartowane? Ekran w telefonie jest zagięty i dlatego chciałbym poprosić Was o pomoc. Etui najlepiej pasujące do szarego koloru telefonu. Jeśli nie jest to dział na takie pytania, proszę przekierować mnie na dobre forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huuter Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Witam, to mój pierwszy post. Przymierzam się od dłuższego czasu do kupna Redmi 4 Pro. Nie chcę się bawić w omijanie celników, dogadywanie z chińczykami itd. Chce telefon z gwarancją w Polsce. Która z ofert wydaje się Wam najbezpieczniejsza?http://fostertechnologies.pl/pl/p/Xiaomi-Redmi-4-PRO-332GB-Czarny/180http://empix.pl/pl/p/Xiaomi-Redmi-4-PRO-3GB-32GB-/21665https://www.aze.com.pl/pl/p/Telefon-Xiaomi-Redmi-4-32GB/773 Foster zastnawia mnie, czemu daje tylko 12 miesięcy (typowo azjatycka gwarancja) O aze naczytałem się całej batalii postów, widać, że kiedyś mieli wątłą opinię, ale od jakiegoś czasu, po komentarzach widać znaczną poprawę. O empixie nie wiem nic. Z góry dzięki za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Foster to normalny sklep, można brać. AZE może teraz jest już ok, ale gdzieś tam z tyłu głowy mam w pamięci tą akcję sprzed roku i mając wybór nie kupię nic tam.Nie myślałeś kupić note 4? Hardwarowo podobnie, ale stówkę taniej kupi już global version np w Sferis(trzeba trafić) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huuter Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 4 lata jadę na starej Xperii L z wyświetlaczem 4.3 cala. 5 cali to dla mnie już i tak duży przeskok. Zależy mi na telefonie kompaktowym, jednoręcznym. Wiem, że to kwestia przyzwyczajenia, ale i tak, kompaktowe mają dla mnie więcej uroku. Ostatnio zacząłem mieć wątpliwości nad tym czy nie poczekać może jednak na Mi6, ale brak jacka słuchawkowego, miejsca na kartę pamięci i mniejszej baterii no i ceny dwukrotnie wyższej trochę mnie odstrasza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted July 19, 2017 Share Posted July 19, 2017 Cena jest spora, za ciut ponad tysiaka ( z wysyłka bez vat) kupi już mi5s z Chin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomn95 Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 19 godzin temu, Huuter napisał: Witam, to mój pierwszy post. Przymierzam się od dłuższego czasu do kupna Redmi 4 Pro. Nie chcę się bawić w omijanie celników, dogadywanie z chińczykami itd. Chce telefon z gwarancją w Polsce. Która z ofert wydaje się Wam najbezpieczniejsza?http://fostertechnologies.pl/pl/p/Xiaomi-Redmi-4-PRO-332GB-Czarny/180http://empix.pl/pl/p/Xiaomi-Redmi-4-PRO-3GB-32GB-/21665https://www.aze.com.pl/pl/p/Telefon-Xiaomi-Redmi-4-32GB/773 Foster zastnawia mnie, czemu daje tylko 12 miesięcy (typowo azjatycka gwarancja) O aze naczytałem się całej batalii postów, widać, że kiedyś mieli wątłą opinię, ale od jakiegoś czasu, po komentarzach widać znaczną poprawę. O empixie nie wiem nic. Z góry dzięki za pomoc. I co jest dostępny telefon z pierwszego linku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz.ur Posted July 20, 2017 Share Posted July 20, 2017 Kupowałem w AZE RN3pro rok temu i złego słowa nie mogę powiedzieć . Może dlatego , że nie miałem potrzeby kontaktu z nimi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomn95 Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 Gdzie polecacie teraz kupić redmi 4 pro czarny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arus082 Posted July 27, 2017 Share Posted July 27, 2017 Podłączam się do pytania. Przesyłka bez vatWysłane z mojego LG-H340n przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted July 28, 2017 Share Posted July 28, 2017 Bez vat to tylko Goldway ale ceny chore już. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Padre Posted July 28, 2017 Share Posted July 28, 2017 Niestety nie ma szans już dostać czarnego w kwocie jaka była jeszcze parę miesięcy temu. Sam kupiłem przepłacając, szkoda, że nie potrzebowałem tego telefonu pół roku temu, byłby to strzał w 10 mając na uwadze relację moich preferencji do ceny. A tak to bdb telefon w dość wysokiej cenie jak na xiaomi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz.ur Posted July 29, 2017 Share Posted July 29, 2017 Lepiej już kupić note 4x 200 zł taniej . Link to comment Share on other sites More sharing options...
torren19 Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 Witam ! To mój pierwszy post tutaj, jak również pierwszy raz kiedy noszę się z zamiarem zakupu smartofnu Xiaomi. Wybór padł na Redmi 4 Pro i tutaj pytanie do Was: http://allegro.pl/show_item.php?item=6864339123&msg=Twój+e-mail+został+wysłany.&msgtoken=048a25b10f8bf5405c1e387864ffa85323220a1444b540a86acf77d00be2ff62 Znalazłem telefon w takiej cenie (kolor mi odpowiada) pytanie tylko czy wszystko z nim ok, gdyż ceny tego modelu na innych aukcjach wahają się nawet do 2000zł. Nie chcę niczego większego, 5 cali to max wymiar wyświetlacza jaki mnie interesuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 Dostawa nie z Polski, czyli ktoś za Ciebie kupuje z Chin. Bez sensu. Za tyle to tam można szukać flagowego mi5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubert91 Posted August 16, 2017 Share Posted August 16, 2017 Witam serdecznie. Jest w trakcie poszukiwania telefonu xiaomi redmi note 4 pro. Mam pytanie czy ma ktoś opinie na temat tego sklepu? https://www.pcprojekt.pl/smartfony/1666-smartfon-xiaomi-redmi-note-4-pro-4gb64gb-lte-b20-dual-sim-czarny-polska-dystrybucja-gw24m-snapdragon.html Znacie jakiś inny sklep w którym mógłbym bezpiecznie zakupić telefon. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamo64 Posted August 16, 2017 Share Posted August 16, 2017 TU: http://fostertechnologies.pl/pl/p/Xiaomi-Redmi-4-PRO-332GB-Czarny/180 masz pewne żródło z którego sam kupiłem.Ceny niestety poszły do góry Link to comment Share on other sites More sharing options...
szablix Posted August 22, 2017 Share Posted August 22, 2017 Witam Piszę z zapytaniem aby rozwiać swoje wątpliwości: na IBG jest Redmi 4 4/64, w opisie widnieje ze ma Snapdragona 625, weryfikując to google daje wyniki, że dla 4/64 jest to redmi 4x i posiada procesor helio x20. I teraz pytanie jest taka eu wersja redmi 4 ze snapem 625 w konfiguracji 4/64 ? oraz czy ktoś łopatologicznie wytłumaczy różnice między tymi dwoma procesorami, wiem, że snap jest w 14nm natomiast x20 w 20nm. Jakieś plusy w stronę x20 czy żadne ? Z góry dzięki, za wszystkie odpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted August 22, 2017 Share Posted August 22, 2017 Note 4 global 4/64 jest na snapie, a China (4x) jest na mtk. A Ty piszesz w temacie o innym telefonie Znajdź temat w dziale note 4 i tam jest wszystko ładnie opisane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts