DonFG Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 Cześć. Nie wiem, do którego działu będzie to najlepiej pasować, więc w razie błędu dproszę o przeniesienie. Zdecydowałem się na zakup drugiego Mi4 z IBG. Ten jednak przyszedł z MIUI8 Global, a nie jak poprzedni z MIUIPolska. Aktualna wersja to 8.1.3.0. Czy mogę teraz bezproblemowo wgrać z zipa przez aplikację akutualizacji paczkę z działu download ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillm Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 3 godziny temu, DonFG napisał: Cześć. Nie wiem, do którego działu będzie to najlepiej pasować, więc w razie błędu dproszę o przeniesienie. Zdecydowałem się na zakup drugiego Mi4 z IBG. Ten jednak przyszedł z MIUI8 Global, a nie jak poprzedni z MIUIPolska. Aktualna wersja to 8.1.3.0. Czy mogę teraz bezproblemowo wgrać z zipa przez aplikację akutualizacji paczkę z działu download ? Odblokuj bootlader, nastepnie wgraj TWRP, nastepnie z poziomu TWRP wgraj xiaomi.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonFG Posted January 2, 2017 Author Share Posted January 2, 2017 Przed chwilą, kamillm napisał: Odblokuj bootlader, nastepnie wgraj TWRP, nastepnie z poziomu TWRP wgraj xiaomi.eu Gwarancja zostaje czy muszę jakoś żyć z globalem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillm Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 2 minuty temu, DonFG napisał: Gwarancja zostaje czy muszę jakoś żyć z globalem ? Jesli z IBG to z tego co wiem akceptuja oni softy xiaomi.eu takze spokojnie mozesz wgrywac. Na pewno @Acid bedzie mial odpowiednia wiedze na ten temat, bo wspolpracuje z nimi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 Cześć. Nie wiem, do którego działu będzie to najlepiej pasować, więc w razie błędu dproszę o przeniesienie. Zdecydowałem się na zakup drugiego Mi4 z IBG. Ten jednak przyszedł z MIUI8 Global, a nie jak poprzedni z MIUIPolska. Aktualna wersja to 8.1.3.0. Czy mogę teraz bezproblemowo wgrać z zipa przez aplikację akutualizacji paczkę z działu download ? Rób co chcesz. Przecież softy można wgrywać jakie się chce. Byleby przez brak wiedzy nie uceglić telefonu.Wysłane z mojego MI 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Gwarancje uznaja z romem miui polska bez problemu ale jak znajda roota to dobrze nie bedzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillm Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Roota zawsze można usunąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts