tobiasz22 Posted January 1, 2017 Share Posted January 1, 2017 witam, mam MIUI PL 8.1 andek 6 swiftkey mam xposed, roota chcialbym aby SMSy byly wysylane bez polskich znakow, ale zeby polskie znaki byly np. w mailach, jak to zrobic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blom Posted January 1, 2017 Share Posted January 1, 2017 skorzystaj z dodatków miui, które są na forum, czy w temacie z aktualizacją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tobiasz22 Posted January 1, 2017 Author Share Posted January 1, 2017 (edited) 14 minut temu, Blom napisał: skorzystaj z dodatków miui, które są na forum, czy w temacie z aktualizacją. znalazlem cos takiego, niestety ja mam miui stable, a to wspiera tylko romy dev :(( Edited January 1, 2017 by tobiasz22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falcon88 Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 Dobrym rozwiązaniem z którego korzystam to program CHOMP SMS i klawiatura od Google. Wedlug mnie najlepiej to wspolpracuje. Jedyny minus to to ze na opasce MiBand2 nie pokazuje sie ikonka SMS-a a "APP" jako powiadomienie z aplikacji zewnetrznej. Ustawienie: Ustwienia Chomp SMS --> SMS --> obcinaj ogonki Polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
meleager Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 A drugi minus to zmiana klawiatury w przypadku gdy ktoś korzysta akurat z innej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blom Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 8 godzin temu, Falcon88 napisał: Dobrym rozwiązaniem z którego korzystam to program CHOMP SMS i klawiatura od Google. Wedlug mnie najlepiej to wspolpracuje. Jedyny minus to to ze na opasce MiBand2 nie pokazuje sie ikonka SMS-a a "APP" jako powiadomienie z aplikacji zewnetrznej. Ustawienie: Ustwienia Chomp SMS --> SMS --> obcinaj ogonki Polecam a co ma klawiatura do braku ogonków? Aplikacja SMS(chomp, textra czy dodatki miui) sama obetnie ogonki w locie. Klawiatura nie ma żadnego znaczenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szunaj4 Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 Chomp niestety nie obcina u mnie ogonków mimo włączonej ww funkcji :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falcon88 Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 8 godzin temu, szunaj4 napisał: Chomp niestety nie obcina u mnie ogonków mimo włączonej ww funkcji :-/ No ja sprobowalem przeprowadzic test i napisalem do siebie smsa z CHOMP-a i otrzymalem go bez ogonków. W załączniku screenshot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szunaj4 Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 (edited) Klawiatura Swift Edited January 3, 2017 by szunaj4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts