longersrc Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Czesc, Po kilku dniach walki z ściagnieciem BL wkoncu zainstalowalem ostatnia wersje MIUI Polska. Teraz kolejny problem, bo komputer widzi telefon, ale po wejściu do niego nie ma żadnych plików i nie mozna tez nic nowego do Pamieci wewnetrznej skopiować. Foldery również nie są widoczne w Menadżerze plików na urzadzeniu. Przez instalacja MIUI Polska miałem China Dev rom i działało. Macie jakieś pomysły? Jeszcze raz puścic instalację MIUI Polska? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ian Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 (edited) Polecam odpalić TWRP i zresetować ustawienia SELinux - u mnie pomogło TWRP - Zaawansowane - Uprawnienia - Przesuń aby naprawić Edited December 30, 2016 by ian Link to comment Share on other sites More sharing options...
longersrc Posted December 31, 2016 Author Share Posted December 31, 2016 dobra problem rozwiazany. Wina była po stronie ostatniego update. Wrzuciłem ten z poprzednego tygodnia i wszystko działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts