dyploy Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 1. Szukałem już wszędzie w ustawieniach i na forum jak dezaktywowac lampę błyskowa podczas gdy ktoś do mnie dzwoni.? 2. Jak ustawić aplikacje żeby ona nigdy się nie włączala. Jest to antywirus, czasami wchodzę lewym klawiszem funkcyjnym i zamykam wszystkie apki i wtedy też antywirus się zamyka. Na huawei p8 żony można dodać taka apke i ona jest zawsze włączona. Mam miui 8.1.1.0 global. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blom Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 telefon -> przycisk menu -> przychodzące połączenia -> pulsowanie flesza. 2. po co ci antywirus? Po pierwsze na Androidzie jest on totalnie zbędny, po drugie w MIUI jest wbudowany antywirus(panel sterowania). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 2 minuty temu, dyploy napisał: Szukałem już wszędzie w ustawieniach i na forum jak dezaktywować 1. Odpalasz telefon, klikasz w lewy dolny klawisz funkcyjny i Ustawienia połączeń przychodzących, Pulsowanie flesza. 2. Chyba nie wyłączała. Musisz założyć kłódkę. Jak masz odpaloną aplikację i tym lewym klawiszem wejdziesz w otwarte aplikacje, przesuwasz do dołu tą która ma nie być zamykana, pojawia się kłódka, klikasz w nią i już nie będzie zamykana. Jeszcze trzeba by ją dodać do autostartu w Panelu sterowania. Zainstaluj Samouczek Miui ze sklepu to dowiesz się wielu rzeczy. 9 minut temu, Blom napisał: w MIUI jest wbudowany antywirus(panel sterowania). Dokładnie, niczego więcej nie potrzeba i nie musi być non stop włączony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyploy Posted December 29, 2016 Author Share Posted December 29, 2016 Wielkie dzięki za pomoc Zainstaluje samouczek pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts