Goodgulf Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Witam czy miał ktoś do czynienia z Redmi 3S z play-a oferują mi dziwna wersje 2GB ram i 32GB dane co to za wynalazek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blom Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Była taka wersja, ale została wyparta przez 3GB RAM i 32GB ROM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodgulf Posted December 29, 2016 Author Share Posted December 29, 2016 (edited) czy warta ja brać czy to może już przeżytek? Edited December 29, 2016 by Goodgulf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blom Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Działa tak samo jak redmi 2/16, więc... jak masz ochotę na redmi to warto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 13 minut temu, Goodgulf napisał: czy warta ja brać czy to może już przeżytek? Na razie 2G ramu przy normalnym użytkowaniu wystarcza, zależy za ile to dają. Ja o takiej wersji nie słyszałem, przynajmniej w oficjalnej polskiej dystrybucji ABC Daty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konec Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 IMHO dla "Kowalskiego" 2GB ramu wystarcza w zupełności. Natomiast z zapisem na karcie nie jest łatwo więc 32GB storage jest lepszym rozwiązaniem niż 16GB.Jak dla siebie szukałem telefonu 3 mies. temu to na opcję 2/32 nie trafiłem.konec@Redmi 3S &Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodgulf Posted December 29, 2016 Author Share Posted December 29, 2016 (edited) Ok wielkie dzięki za odpowiedzi musze sie zastanowić tylko zeby nie wykupili jak przed świętami, ciekawe skąd oni je biora oby to niebyła jakaś wycofana partia a dają to za 349 w abo 55 Edited December 29, 2016 by Goodgulf Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 57 minut temu, Goodgulf napisał: dają to za 349 w abo 55 Możliwe też że się po prostu pomylili i jest to wersja 3/32. Tuż przed świętami szukałem dla ojca 2/16 z oficjalnej dystrybucji i nigdzie nie mieli, tylko 3/32. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mychemi Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Tuż przed świętami szukałem dla ojca 2/16 z oficjalnej dystrybucji i nigdzie nie mieli, tylko 3/32.16.12 zamówiłem dwie sztuki 2/16 z X-Kom. Na stronie widniała tylko wersja 3/32 natomiast zadzwoniłem na infolinię i okazało się że mają możliwość ściągnięcia z magazynu. Otrzymałem po 2 dniach. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Przed chwilą, Mychemi napisał: 16.12 zamówiłem dwie sztuki 2/16 z X-Kom. Na stronie widniała tylko wersja 3/32 natomiast zadzwoniłem na infolinię i okazało się że mają możliwość ściągnięcia z magazynu. Otrzymałem po 2 dniach. Kupiłem 3/32, w razie czego wymienię się z ojcem (mam 2/16, a on tak subtelnej różnicy nawet nie zauważy). Ale wersji 2/32 to prawie na pewno nie mieli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodgulf Posted December 29, 2016 Author Share Posted December 29, 2016 Też mi się to wydaje dziwne z pół dnia pogadałem z konsultantem i twierdzi że o pracę niema mowy więc tym bardziej się dziwię tej wersji czy to nie jakiś odrzut z produkcji,ehh chyba zainteresuje się P9 podobne parametry tylko baterią mniejszą ale to już nie to forum, dziękuję wszystkim za odpowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu4891 Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Ja widziałem taką wersję na allegro oznaczona ona jest jako redmi 3x i ma 2/32 jest nawet na stronie http://xiaomi-mi.com/redmi-3x/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiD Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 3X to model dla jednego z chińskich operatorów, poza 2/32 ma jeszcze obudowe, która wygląda bardziej jak redmi 4/mi 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWangan Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 (edited) Dnia 29.12.2016 o 17:03, FromWP napisał: Możliwe też że się po prostu pomylili i jest to wersja 3/32. Tuż przed świętami szukałem dla ojca 2/16 z oficjalnej dystrybucji i nigdzie nie mieli, tylko 3/32. Rzeczywiście była to pomyłka na ich stronie. W wszystkich informacjach / aneksach itp. od play jest już podana poprawna wersja - 3/32 i taką otrzymujemy po zakupie telefonu. Z tego co teraz sprawdzam już nawet poprawili informacje na stronie z ofertą. Edited January 3, 2017 by xWangan Link to comment Share on other sites More sharing options...
bizkitt Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 potwierdzam zamówiłem xiomi XIAOMI w play i otrzymałem normalnie wersje 3/32 mrosi:// wypadałoby nauczyć się nazwy własnego telefonu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deggial Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 Dnia 29.12.2016 o 20:19, Mychemi napisał: 16.12 zamówiłem dwie sztuki 2/16 z X-Kom. Na stronie widniała tylko wersja 3/32 natomiast zadzwoniłem na infolinię i okazało się że mają możliwość ściągnięcia z magazynu. Otrzymałem po 2 dniach. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka A sprawdziłeś jakie taktowanie ma procesor? Zgodne z opisem na stronie? Bo x twierdzi że ma specjalną wersję... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mychemi Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 A sprawdziłeś jakie taktowanie ma procesor? Zgodne z opisem na stronie? Bo x twierdzi że ma specjalną wersję...Nie sprawdziłem. Telefony poszły na prezent. Zakładam, że po prostu uchowały się na magazynie z początków dystrybucji, kiedy to X-Kom oferował tylko 2/16, później, gdy wprowadzili 3/32, opis (poza pamięcią) się nie zmienił więc taktowanie powinno być ok, ale tak jak mówiłem - nie sprawdziłem. BTW, nie sądzę by mieli specjalną wersję.Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts