danielek5674773 Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Xperia CyanogenMod 13 ROM Android 6.0 for Redmi 3s/prime ROM nadaje się do codziennego użytku, działa voLte, czytnik linii papilarnych, xposed. Wymagania: ODBLOKOWANY BOOTLOADER ORAZ TWRP. INSTRUKCJA INSTALACJI Film z przebiegu instalacji. -Skopiuj ROM oraz Gapps na kartę pamięci lub do pamięci wewnętrznej, -uruchom recovery poprzez jednoczesne wciśnięcie i przytrzymanie przycisku power i + (volume up i power), -wybierz wipe, advanced, następnie zaznacz: wipe data, cache, dalvik i system, -wróć do menu głównego i wybierz "install" -wybierz plik z romem i poczekaj aż się zainstaluje, a następnie wybierez plik z Gapps, po zakończeniu instalacji należy wybrać "reboot" Po wejściu na stronę do pobierania Gapps-ów mamy dostępnych parę wersji (stock, full, mini, micro, itd.), instalujemy odpowiednio do potrzeb. Link do pobrania ROM-u i Gapps-ów https://drive.google.com/file/d/0ByqgD9tfc1SpTTVERUk4Q0V3Rlk/view http://opengapps.org/ Nie jestem twórcą, wszystkie czynności wykonujecie na własną odpowiedzialność. Oryginalny temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojciech.wilczo Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 (edited) mam go zainstalowanego i póki co jakichś błędów nie widzę. Zmieniłem na CM13 bo w MIUI męczyło mnie zarządzanie ramem, i nakładka która jest niebotycznie ciężka. swoją drogą, chyba jedynie dobrze działający soft na redmi 3s to developer europe 6.12.29 Edited January 12, 2017 by wojciech.wilczo Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartos38 Posted January 15, 2017 Share Posted January 15, 2017 (edited) Nie działa link do romu. Brak lte po wgraniu usuwa twrp Edited January 16, 2017 by bartos38 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojciech.wilczo Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 mi wszystko działa, wiec gdzies robisz błąd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts