Elderbary Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 Cześć, chciałbym Wam przedstawić recenzję Wiko Fever Special Edition, czyli średniaka prawie idealnego Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp4ubw Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Nie powiedziałeś nic o jakości rozmów, a te są tragiczne, o braku warstwy oleofobowej, o wolnym ładowaniu, o tragicznych - a nie średnich- zdjęciach i filmach. Ogólnie pobawiłem się nim przez weekend i oddałem do sklepu. Telefon nie nadaje się do codziennego użytkowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderbary Posted December 29, 2016 Author Share Posted December 29, 2016 @sp4ubw jakość rozmów była przeciętna, było ciszej niż w mi 5S ale też nie było tak źle jak np w telefonach marki oukitel - dodam że po otrzymaniu telefonu dostałem jakiś update, możliwe że miałeś starszy/nowszy soft w którym zaszły jakieś zmiany. Telefon nie posiada szybkiego ładowania jak większość w tej półce cenowej np huawei p8 lite nie ładuje się od niego szybciej Co do zdjęć to hmm jeśli porównujesz go to urządzeń dostępnych w chinach to fakt, aparat nie zachwyca lecz pośród telefonów dostępnych w Polskich sklepach w tej półce cenowej nie jest źle, telefon radzi sobie w dobrych warunkach oświetleniowych Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 W dobrych warunkach sobie wszystko dobrze radzi Chciałbym porównać, ale nigdzie nawet nie ma zdjęć z tego telefonu, cisza kompletna. To gdzieś można kupić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DKFeniks Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Wiko & MediaTek jest jak Czaszka na słupie wysokiego napięcia ma odstraszać Na Allegro tylko 1 osoba z 35 milionów polaków kupiła 1 smartfon Wiko to tragiczny wynik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderbary Posted January 13, 2017 Author Share Posted January 13, 2017 Dnia 7.01.2017 o 19:34, DKFeniks napisał: Wiko & MediaTek jest jak Czaszka na słupie wysokiego napięcia ma odstraszać Na Allegro tylko 1 osoba z 35 milionów polaków kupiła 1 smartfon Wiko to tragiczny wynik. w sumie to nie mam pojęcia jak się sprzedają niektóre telefony mają naprawdę ładne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts