Jump to content

Wiko Fever Special Edition - test recenzja

Elderbary

Recommended Posts

Nie powiedziałeś nic o jakości rozmów, a te są tragiczne, o braku warstwy oleofobowej, o wolnym ładowaniu, o tragicznych - a nie średnich- zdjęciach i filmach. Ogólnie pobawiłem się nim przez weekend i oddałem do sklepu. Telefon nie nadaje się do codziennego użytkowania.

@sp4ubw jakość rozmów była przeciętna, było ciszej niż w mi 5S ale też nie było tak źle jak np w telefonach marki oukitel - dodam że po otrzymaniu telefonu dostałem jakiś update, możliwe że miałeś starszy/nowszy soft w którym zaszły jakieś zmiany. Telefon nie posiada szybkiego ładowania jak większość w tej półce cenowej np huawei p8 lite nie ładuje się od niego szybciej :) Co do zdjęć to hmm jeśli porównujesz go to urządzeń dostępnych w chinach to fakt, aparat nie zachwyca lecz pośród telefonów dostępnych w Polskich sklepach w tej półce cenowej nie jest źle, telefon radzi sobie w dobrych warunkach oświetleniowych :)

• 2 weeks later...
Dnia 7.01.2017 o 19:34, DKFeniks napisał:

Wiko & MediaTek jest jak Czaszka na słupie wysokiego napięcia ma odstraszać :)

Na Allegro tylko 1 osoba z 35 milionów polaków kupiła 1 smartfon Wiko to tragiczny wynik.

w sumie to nie mam pojęcia jak się sprzedają :D niektóre telefony mają naprawdę ładne :D

• Nezumi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...