zibi29 Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 Cześć, mam mały problem, zakupiłem etui z okienkiem od Nillkina i niby wszystko ok, włączyłem smartcover z okienkiem, jak ktoś dzwoni wszystko ładnie się wyświetla w pomniejszonym okienku, ale nie mogę odebrać, ekran (okienka) nie reaguje na dotyk. Co może być przyczyną, mam jeszcze przyklejone szkło 3MK, czy to może być przyczyna, że ekran nie reaguje przez okienko? Na forum znalazłem tylko info, że trzeba wyłączyć tryb ochrony odblokowania w kieszeni, ale ja nie mam go włączonego. Bardzo proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jestemsuper Posted April 30, 2017 Share Posted April 30, 2017 I udało rozwiązać się problem? Mam ten futerał i zastanawiam się nad kupnem folii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted August 9, 2018 Share Posted August 9, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts