koddy Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 (edited) Wiecie może jak naprawić powiadomienia na belce, ponieważ gdy np dostanę wiadomość na FB odczytam ją, to pozostaje ona dalej na belce jak gdyby nie była odczytana. Niby nie jest to jakiś wielki problem, ale powiem szczerze, że mnie irytuje... Edited December 27, 2016 by koddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
squirrelkuss Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 Zapewne masz wyłączone dymki bo po odczytaniu wiadomości dymek zostaje na ekranie a skoro masz je zablokowane to go nie widzisz i chyba dlatego tak się dzieje. Panel sterowania - uprawnienia - pozostałe uprawnienia - messenger - wyświetlanie wyskakujacych okien - zezwol. A jeśli masz to włączone to nie wiem Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
koddy Posted December 27, 2016 Author Share Posted December 27, 2016 Mam dymki, to nie to Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki! Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koddy Posted January 13, 2017 Author Share Posted January 13, 2017 Podbijam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts