Jump to content

Edytowanie i skalowanie widżetów

santos

Recommended Posts

Witam, nie wiedziałem w którym wątku zadać to pytanie więc zakładam nowy. Otóż za pomocą pliku com.miui (instrukcja w innym wątku) zmieniłem sobie rozmiar siatki z 4x5 na 5x6. O ile więcej ikonek na jednym pulpicie wygląda genialnie o tyle spapralem sobie mój ulubiony widżet-zegar który domyślnie ma rozmiar 4x2 i nie ma możliwości skalowania. Czym takowe zrobić? Mam Zooper Pro ale on z tego co zdążyłem zorientować się tworzy nowe widzety a nie edytuje obecnych od innych producentów (chyba że się mylę..?). Jakaś inna aplikacja lub sposób edycji/zmiany rozmiaru? Ktoś coś? Redmi Pro, xiaomi.eu 6.12.1 z root.

Ale jako że- nie oszukujmy sie- telefonu nie resetuje się trzy razy dziennie to pewno nie jest to duże utrudnienie? A nawet jeśli to po restarcie na powrót powiększyć sobie widżet chyba nie jest problemem? A jesteś w stanie powiedzieć czy ta funkcja akurat działa? W zasadzie na innych mi zbytnio nie zależy. To że inne nie działają to kwestia romu, tak? Po prostu od któregoś tam wzwyż rom jest nie do końca kompatybilny z Xmiui tak?

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...