Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, zakupiłem swojego Mi 5 na goldway.

Tracking owej przesyłki jest dosyć dziwny. Jakieś sugestie? 

Dzięki za odpowiedź i Wesołych Świąt! 

1.png

2.png

3.png

Posted

Nie wędruje tylko jest na lotnisku. Szczyt przewozowy jest, trochę minie zanim to się rozładuje

Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka

• 1 month later...
Posted

dzień dobry! mam podobną sytuację dwa shippingi jeden wysłany dwa dni wcześniej, drugi już go dogonił na lotnisku i teraz od doby obydwa czekają na zmiłowanie.

jak to się skończyło u OPa? po ilu dniach ruszył telefon dalej?

ship.png

Posted
16 minut temu, tpawel napisał:

Może już ruszył a tracking się poprostu nie rusza. Z resztą to dopiero 3dni..

Dokładnie, też czekając na przesyłkę od Goldway-a miałem tracking, taki jakby nie wyszła z Chin, a paczuszka dotarła w 9 dzień od nadania

Posted

A to ciekawe wypowiedzi, dzięki!

Spodziewałem się, że tracking jest ok, bo do tej pory był bardzo na bieżąco. Skoro jednak potrafi się zaciąć... mam teraz tylko nadzieję, że radykały nie rozwalą lotniska ;)

Posted

No więc telefon doszedł dzisiaj tuż przed godziną 16ą. Wszystko elegancko tak jak na aukcji, zero podatku naliczonego - zapłaciłem tylko tyle co na stronie aliexpress. Goldwaya polecam zatem z całą stanowczością i Seller`s shipping method - jak najbardziej w moim wypadku zadziałało. Jest jeszcze drugi telefon zamówiony dzień po tym i w tej chwili tracking wygląda identycznie jak ten załączony, więc pewnie jutro będę ponownie otwierał drzwi kurierowi (dam znać czy i tym przypadku wszystko poszło gładko). We francji mój telefon przeleżał kilka dni, ale potem wszystko poszło bardzo szybko (niemcy i polska - poznań w półtora dnia), faktycznie gdyby nie brak aktualizacji na bieżąco w ogóle bym się nie przejął trackingiem, ale przez czas spędzony we francji nie wiadomo było o co cho - dlatego zacząłem się martwić - niepotrzebnie.

ship.png

• 2 weeks later...
Posted

To tracking stoi, a niekoniecznie paczka. Przedostatnia moja paczka, co prawda nie SSM, ale stała w distribution center prawie 3tygodnie:(

Redmi PRO by TT

Posted

To akurat nie był telefon. W sumie czekałem 5 tygodni bo 3 stal wlasnie tam.
Z doświadczenia wiem że raczej telefony idą sporo szybciej,o ile gdzieś sie coś z paczką nie zadzialo

Redmi PRO by TT

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...