Florchan Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 Witam Zacznę od tego że jestem mało doświadczonym użytkownikiem. Redmi note 3 to był drugi telefon jaki flashowałem i myślałem że pójdzie podobnie jak w przypadku pierwszego (Redmi 3S) ale napotykałem różne problemy ze względu, jak się później okazało twrp kenzo. Skończyło się na tym że znalazłem jakiś multilang rom na kenzo z miui 7 na którym android ma wersje 5. Być może mój problem jest dla niektórych trywialny ale prosiłbym aby ktoś podesłał mi rom na kenzo z miui 8 tak żeby antek miał chociaż 6 bo potrzebuje go do pewnych aplikacji. Z góry dzięki za pomoc i przepraszam za błahe tematy, wciąż jestem zielony i nie wiem gdzie szukać takich rzeczy Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
situ Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 A może wystarczy spojrzeć w dziale Pobierz Miui. https://miuipolska.pl/download/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted July 4, 2018 Share Posted July 4, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts