Szymek_Sw Posted December 21, 2016 Share Posted December 21, 2016 Dzień dobry wszystkim! Bardzo chciałbym stworzyć swój własny motyw, ale nie wiem jak połączyć telefon z komputerem aby współpracował z MIUI Theme Editor. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak to zrobić? Dzięki za Odpowiedź! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablozz81 Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Mam ten sam problem, próbowałem różne sterowniki i nic nie działa. Ponoć jest to ten sam problem dlaczego MI PC Suite nie prądzi, czyli brak wsparcia dla Androida 6. Chińczycy kazali czekać na update, podobnie jak z MI PC Suite, niestety update'u nie ma od blisko roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RegimeOfTerror Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 A to nie tak, że na telefonie trzeba mieć China stable, czy tam dev, żeby móc połączyć? Nie wiem, tylko pytam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablozz81 Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Ani na Global Dev, ani na xiaomi.eu nie działa. Wg opisów na en.miui.com powinno się łączyć, ale mnóstwo ludzi z róznymi ROMami ma ten sam problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RegimeOfTerror Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Dobra, ale mi chodziło o wersję China, nie global, ani xiaomi.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablozz81 Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 3 minuty temu, RegimeOfTerror napisał: Dobra, ale mi chodziło o wersję China, nie global, ani xiaomi.eu Z tego co zrozumiałem na China też nie. Nie dodałem tego choć miałem to na myśli, pisząc że " mnóstwo ludzi z róznymi ROMami ma ten sam problem" Link to comment Share on other sites More sharing options...
flexeii Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Sam sprawdzałem około miesiąc temu. MIUI Theme Editor nie chciał w ogóle współpracować na China Stable/Dev oraz Global Stable/Dev. Jak zgaduje, najszybciej kiedy to ogarną to gdy wyjdzie MIUI 9, wcześniej bym nie liczył. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 A wie ktoś jak uruchomić to na Ubuntu?Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banita8 Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Czy jest juz jakis sposob zeby edytowac thema, bo mam przepieknego czarnego thema z bialymi ikonami ale irytuje mnie szare tlo w kontakty/telefon/sms Link to comment Share on other sites More sharing options...
fakeconto Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 Spróbuj winrarem. Można otworzyć żeby podejrzeć wszystkie grafiki, więc może da się podmienićWysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebeek Posted November 4, 2017 Share Posted November 4, 2017 Jak stworzyć własny motyw MIUI, na http://designer.xiaomi.com można wybierać z dostępnych jak stworzyć kompletnie własny tak aby każdą ikonę baterii, sygnału itp zaprojektować po swojemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted August 30, 2018 Share Posted August 30, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts