Arus082 Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Chodzi o Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3/32 wersja Kate, od goldwaya nowka jeszcze 12m gwarancji. Dziś gdy go pierwszy raz uruchomilem, chciałem zaktualizować z Miui 7 na 8. Na początku wszystko Okej... Potem na środku MI na dole pasek postępu I doszło do końca, I wtedy się zatrzymało I myślałem że coś nie tak I przytrzymalem klawisz zasilania telefonu... Czarny ekran I na środku tylko wyskakuje MI. Nie wiem co robić bo mam komputer z 32 bitowym procesorem i nie daje rady wgrać tego :/ i to mi wszystko utrudnia Pomocy bo jestem w tym zielony. A po namowach kupiłem ten telefon i na razie jestem zawiedziony chociaż to chyba moja wina. Proszę mi nie pisać, że jestem głupi itp tylko jeśli jesteście w stanie to pomóc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flexeii Posted December 21, 2016 Share Posted December 21, 2016 Instalujesz najnowszego MiFlasha który obsługuje 32bitowy system, a telefon uruchamiasz w EDL i jazda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arus082 Posted December 21, 2016 Author Share Posted December 21, 2016 Mógłbyś mi to trochę bardziej wytłumaczyć? Może poprowadzić? Jestem kompletnym laikiem a chce sprawny telefon do świąt. Będę bardzo wdzięczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flexeii Posted December 21, 2016 Share Posted December 21, 2016 Telefon zatrzymuje się na logo Mi i dalej nie rusza? Jeśli tak, to potrzebujesz w takim razie kabelka deep flash aby przejść do EDL. Na forum jest gdzieś poradnik jak go zrobić, ale lepiej będzie jak w sumie odeślesz telefon do Acida do MiCenter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arus082 Posted December 21, 2016 Author Share Posted December 21, 2016 Zatrzymuje sie na MI, mogę go wprowadzić do Fastboota jak i zrobić czarny ekran z migającą czerwoną diodą. Kabelek udało by się chyba zrobić. Mozesz priv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzechuXX Posted December 21, 2016 Share Posted December 21, 2016 Ściągnij miflash i obraz systemu dla kate. Jest poradnik na forum. Nie ma z tym większych problemów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted December 21, 2016 Share Posted December 21, 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts