Pirzu Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 (edited) I jest - recenzja xiaomi redmi 4 pro - klik, żeby obejrzeć na YT - link do produktu wspierajacy mój kanał - KLIK, lub taki zwykły - KLIK, Redmi 4 to następca bardzo popularnej 3ki - tamta miała świetną baterie, dobre wykonanie, nienajgorsze parametry ale wstrętny wygląd. A jak wyglada redmi 4 i czy to tylko ewolucja, a może rewolucja? Tego dowiecie się z recenzji na którą zapraszam A nastepnie Mi Mix, Elephone s7, sluchawki, Redmi 4a i moze Air 13 (laptop od xiaomi) i chce tez Meizu pro 6 plus, Nubie z11 itp itd Edited December 17, 2016 by Pirzu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted December 16, 2016 Share Posted December 16, 2016 I zgól ten koper, synu.Śmieszą mnie takie teksty, nie pasuje nie oglądasz i tyle. I bateria trzyma średnio 16 godzin, a nie 8 tak jak powiedziałeś. Poza tym lepiej chyba, żebyś testował na romie od xiaomi.euJednemu trzyma 5,drugiemu 15. Każdy korzysta inaczej.Czego Ci trzyma 16h? SoTu masz tyle?Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
skay77 Posted December 16, 2016 Share Posted December 16, 2016 Ja testuje Kernel 2.3Ghz od paru wersji i też na nim dojadę 16h w recovery , a płyta główna dojedzie do 300h (: https://framapic.org/gxQBRAc7DdGH/j9xwHzPiqn0EWysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pirzu Posted December 17, 2016 Author Share Posted December 17, 2016 4 godziny temu, Matf napisał: I bateria trzyma średnio 16 godzin, a nie 8 tak jak powiedziałeś. Poza tym lepiej chyba, żebyś testował na romie od xiaomi.eu Recenzja jest wideo, więc ją się ogląda, nie tylko słucha, choć i z tym drugim nie do końca dobrze Ci wychodzi. Mówiłem o czasach SoT, nie ile bateria mi trzymała. na recenzji wideo, jak pamietam, jest scena gdzie jest pokazany jaki to rom - to xiaomi.eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibi_k Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 Majster robisz dobrą robotę.Tak trzymajPozdrawiamZ.K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RegimeOfTerror Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 7 godzin temu, Matf napisał: Ja też mówię o czasach SOT. 16h SOTU. W trybie samolotowym, czy normalnie? Jakieś screeny? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali M Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Bateria trzyma super do tych 16h na pewno brakuje, ale to i tak dużo. 10,5h, a jeszcze 25% baterii zostalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts