kubackjeee Posted December 14, 2016 Share Posted December 14, 2016 Zaraz mnie szlak trafi chyba cała galerie mi zoptymalizowalo i mam te cholerne miniaturki. Oczywiście opcje optymalizacji zdjęć mam wyłączona bo mam 128gb pamięci i do niczego nie jest mi to potrzebne. Wiec zgralem cała galerie z chmury na kompa, wrzuciłem na stary mi4c i przeniosłem galerie na mi5... No i bylo git i nagle po tygodniu patrzę znów te cholerne miniaturki. Ma ktoś łatwiejszy sposób żeby te galerie przywrócić i żeby te Gowno już mi się nie optymalizowalo?! Dodam jeszcze że wszystkie zdjęcia są w normalnej wielkości na dysku jak wchodzę w nie przez pliki. Tylko w tej aplikacji galerii coś się powalilo. System to 6.11.10 na mi5 pro Wysłane z mojego MI 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubackjeee Posted December 18, 2016 Author Share Posted December 18, 2016 Czy ktoś wie jak można cała galerie ściągnąć na raz na telefon z chmury? Wysłane z mojego Mi5 pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenon Posted December 31, 2016 Share Posted December 31, 2016 Dnia 14.12.2016 o 19:29, kubackjeee napisał: Zaraz mnie szlak trafi chyba cała galerie mi zoptymalizowalo i mam te cholerne miniaturki. Oczywiście opcje optymalizacji zdjęć mam wyłączona bo mam 128gb pamięci i do niczego nie jest mi to potrzebne. Wiec zgralem cała galerie z chmury na kompa, wrzuciłem na stary mi4c i przeniosłem galerie na mi5... No i bylo git i nagle po tygodniu patrzę znów te cholerne miniaturki. Ma ktoś łatwiejszy sposób żeby te galerie przywrócić i żeby te Gowno już mi się nie optymalizowalo?! Dodam jeszcze że wszystkie zdjęcia są w normalnej wielkości na dysku jak wchodzę w nie przez pliki. Tylko w tej aplikacji galerii coś się powalilo. System to 6.11.10 na mi5 pro Wysłane z mojego MI 5 Ten sam problem mnie wkurzał,więc schowałem tą galerię,żeby ją na oczy nie widzieć,ściągnąłem QuickPic (zrobiłem ją nr.1) i mogę powiedzieć,że lepszej nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts