Mariuszes Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 http://www.spidersweb.pl/2016/12/xiaomi-redmi-3s-play.html
galakty Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Jakoś nie widzę tego... Osoby biorące abonament raczej nie wezmą obcej marki.
tpawel Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 A ja się nie zgadzam. Play ma stosunkowo młodych, świadomych technologicznie abonentów. Po ostatniej burzy medialnej związanej z wprowadzeniem xiaomi przez abc data marka wcale nie jest taka nieznana.Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
RegimeOfTerror Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Szkoda, że oferty abo to zazwyczaj nieśmieszny żart.
Doki Posted December 18, 2016 Posted December 18, 2016 Z tego co zrozumiałem to Redmi 3S dostępny jest tylko w ofertach na życzenie, więc Play nie ma normalnie ich na stanie 1
don_kamillo Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Dnia 14.12.2016 o 19:00, tpawel napisał: A ja się nie zgadzam. Play ma stosunkowo młodych, świadomych technologicznie abonentów. Po ostatniej burzy medialnej związanej z wprowadzeniem xiaomi przez abc data marka wcale nie jest taka nieznana. Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka Skoro są młodzi i świadomi, to raczej wezmą samą SIM, a telefon kupią z aliexpresu Inaczej wcale nie są tacy świadomi 3
tpawel Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Masa jest świadomych ale tchurzliwych:) mam nawet w pracy ludzi mlodych,którzy w życiu na Allegro nic nie kupili o Aliexpress to nawet słyszeć nie chcą a z Xiaomi w kieszeni chodzą. W Warszawie po sklepach,komisach, wyspach można kupić spokojnie już te telefony dawno,ale ceny takie że wystarczyłoby mi 10 na miesiąc sprzedać i nie musiałbym pracować Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
galakty Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 To na pewno sprzedadzą tysiące Xiaomi, jak to na życzenie jest i trzeba pewnie czekać
don_kamillo Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 1 godzinę temu, tpawel napisał: Masa jest świadomych ale tchurzliwych:) mam nawet w pracy ludzi mlodych,którzy w życiu na Allegro nic nie kupili o Aliexpress to nawet słyszeć nie chcą a z Xiaomi w kieszeni chodzą. W Warszawie po sklepach,komisach, wyspach można kupić spokojnie już te telefony dawno,ale ceny takie że wystarczyłoby mi 10 na miesiąc sprzedać i nie musiałbym pracować Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka Tak ogólnie to już nawet nie jest kwestia, czy to Xiaomi, czy LG. U operatora po prostu nie opłaca się kupować w abonamencie Też mi się nie wydaje, żeby jakiś szał ogarnął rodaków przy zakupie Xiaomi, a jeśli już, to obstawiam, że znaczna większość będzie nieogarnięta, żeby ogarnąć odblokowanie BL. I później bricki.. I Redmi2 znowu będzie ich smagał nahajem 1
daniel.wu Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Ktoś może natknal się na jakieś statystyki sprzedaży Xiaomi od wprowadzenia ich przez ABC Data? Czy to dane ściśle tajne?;p Napisane z Xiaomi Mi5
tpawel Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Ktoś może natknal się na jakieś statystyki sprzedaży Xiaomi od wprowadzenia ich przez ABC Data? Czy to dane ściśle tajne?;p Napisane z Xiaomi Mi5Tajemnica, któryś portal o to pytał ale mu odpowiedzieli tylko że rośnie Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
skay77 Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Witam ,miałem telefony 3 może mi najmocnej półki mi3,mi4, teraz mam wiadomo w opisie i nigdy bym nie wziął jakiegoś 3S,4s próbki słabe , andreno hmm ,boję się takich osób które biorą taki prechistoryk (: i nie ma wytłumaczenia że to mtk czy stary snap ,pomysł chłopie to jakbyś kupował i 3 teraz ,śmiech dwa lata temu kupowałem i7 a teraz wciskają na święta i5 ,śmiech i oszukiwanie użytkownika bo dostanie 200zl obniżki a za chwilę nie masz wsparcia ,i kto się cieszy ten kto ci sprzedał procek oraz ddr stare możesz sobie odpalic Mario brothers ,więc po UJ ci telefon taki z andreno 505 ,Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Doki Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Mi się wydaje, że to dosyć popularne jednak telefony. W kręgu moich najbliższych znajomych 6 osób ma Xiaomi + 2 się przymierzają do zakupu 1
Mielcar Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 Ja przekonuje kolejne osoby w pracy do Xiaomi.
galakty Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 Dosyć popularne są, prawda. Ze względu na cenę, bo znajdź cokolwiek do 1500 zł co przegoni choćby Mi4C. Nie ma nic, a jak jest, to jest paskudne albo bez wsparcia, jednak MIUI ma ten plus, że nawet po 2 latach będziesz miał świeży system, mimo starego numeru Androida. 1
DKFeniks Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 Wiadomo czy Xiaomi będzie brandowany? Bo inne Androidy mają jakiś syf od operatora. A dla przykładu iOS nie ma żadnych śmieci od operatora.
santos Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 Wstapilem dziś przy okazji do salonu Play z ciekawości i zapytałem o xiaomi. Gość w pierwszym momencie nie załapał wogole o czym mówię, po chwili dopiero domyslil się i powiedział że "faktycznie, jakieś xiaomi u nich w sprzedaży miało być ale on generalnie niewiele na ten temat wie". Na stanie absolutnie nic takiego nie mają, coś zaczął w komputerze sprawdzać i powiedział że tylko na zamówienie jeśli już. Tylko model Redmi 3s a w ich magazynie (cokolwiek to znaczy, nie dopytywalem) na obecną chwilę brak, także w praktyce oznacza to że nawet na zamówienie niedostępny do niewiadomo kiedy hehe... Play jak widzę poszedł w ślady niektórych sklepów- próbuje sprzedawać coś czego nawet fizycznie nie ma...
Eragon Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 A ludzie narzekają na chińskie sklepy że takie są.... jak ich kochany Play wcale nie lepszy
tpawel Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 Jak to w każdej branży. Zdarzają się pasjonaci, ale najczęściej jednak niestety nie ma z kim w salonie pogadać. Dzisiaj podpytywalem w salonie o Huawei e5186, pani nie mając go na stanie wciskala mi b315 bo nie ma u mnie LTE-A. Za nic nie chciała się przekonać do tego że ten router ma tez wifi dual band z AC na których mi zależy. Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
Doki Posted December 21, 2016 Posted December 21, 2016 21 godzin temu, DKFeniks napisał: Wiadomo czy Xiaomi będzie brandowany? Bo inne Androidy mają jakiś syf od operatora. A dla przykładu iOS nie ma żadnych śmieci od operatora. Moim zdaniem to bez znaczenia, bo brandowany będzie Global. Do 3S wsadzają bodajże 7.5 Stable, więc kumaci i tak wrzucą sobie nowego roma 21 godzin temu, santos napisał: Wstapilem dziś przy okazji do salonu Play z ciekawości i zapytałem o xiaomi. Gość w pierwszym momencie nie załapał wogole o czym mówię, po chwili dopiero domyslil się i powiedział że "faktycznie, jakieś xiaomi u nich w sprzedaży miało być ale on generalnie niewiele na ten temat wie". Na stanie absolutnie nic takiego nie mają, coś zaczął w komputerze sprawdzać i powiedział że tylko na zamówienie jeśli już. Tylko model Redmi 3s a w ich magazynie (cokolwiek to znaczy, nie dopytywalem) na obecną chwilę brak, także w praktyce oznacza to że nawet na zamówienie niedostępny do niewiadomo kiedy hehe... Play jak widzę poszedł w ślady niektórych sklepów- próbuje sprzedawać coś czego nawet fizycznie nie ma... Może rzeczywiście ludzie się na niego rzucili? Nie dysponujemy informacjami ile sztuk Play miał na stanie, więc ciężko zgadywać
Recommended Posts