pikus149 Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Witam, mam pytanie czy opłaca się teraz kupić jeszcze oneplus one ? Mam do wydania maksymalnie 1000zl i nie wiem co kupić minimum 5,5 cała Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Nie. To jest tel na poziomie Mi4, a ta kosztuje.. 300zł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikus149 Posted December 12, 2016 Author Share Posted December 12, 2016 To co jest teraz na czasie? Powiem tak nie musi to być xiaomi , najlepiej jakiś dobry Chińczyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 No to masz do wyboru Xiaomi... albo Meizu... ew. Oppo, ale nie wiem jak w tych 2 ostatnich z softem. Meizu niby w Polsce ma kogoś od strony softu, kto go spolszcza i poprawia, ale Oppo chyba nie . Kiedyś poleciłbym jeszcze LeEco, ale aktualnie tak słabo przędą, że szkoda słów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts