lucasus Posted December 10, 2016 Share Posted December 10, 2016 Witam. Od pewnego już czasu planuję zakupić Xiaomi redmi note 3 pro, jednak nie wiem czy warto dokladac ok. 200zl do wersji 3/32. Na yt widziałem filmik który pokazuje, że nie ma bardzo dużej różnicy w działaniu owych telefonów. Będę wdzięczny za wszystkie odpowiedzi nakierowujące mnie na odpowiedni wybór. Prosiłbym również o sklepy w których mogę dostać w miarę tanio telefony o których mowa. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonfp Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 Zależy jak używasz tel. Ostatnio sam stałem przed podobnym wyborem i wziąłem 2/16. jak dla mnie jest ok. Pewnie zaraz Ci ktoś napisze ze 2/16 to mało dla ciężkiego miui ale osobiście nigdy tego nie doświadczyłem a wcześniej miałem mi4c 2/16. Co do sklepu na kupowałem u Goldwaya mieli najtaniej. Wyszło 550zł. Czas oczekiwania 2tyg (SSM - bez vat). Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts