Brunerus Posted December 9, 2016 Share Posted December 9, 2016 Witam Aktualnie posiadam od kilku lat M3 i chcialbym juz ten wysluzony telefon zmienic. Oczekiwania: 1. Dobry aparat (aby rowniez w nocy w miare dobre zdjecia robil - wiem ze to nie lustrzanka takze cudow nie oczekuje) 2. W miare sporo pamieci (min. 64 Giga) 3. Dobry procesor (nie musi byc torpeda, ale zeby w miare szybko telefon dzialal) 4. Trwala obudowa i ekran 5. Miloby bylo jakby mial wejscie na karte pamieci. 6. Nie musi miec ROM'u polskiego. Zastanawialem sie nad Mi Note 2 - glownie dlatego ze juz troche sie przywiazalem do Xiaomi - mam telefon, Mi Band, Mi Box i sobie chwale - dobry sprzet za super cene. Jesli chodzi o Mi Note 2 - wiem ze to flagowy telefon, aczkolwiek nadal dosc drogi. Nie zalezy mi na zakrzywionym ekranie (nawet wolalbym go nie miec bo ciezko na taki nakleic folie ochronna), aparat jak to w Mi - jest ok, ale szalu nie ma. Ogolnie - w tym wypadku sadze stosunek cena/jakosc - juz jest slaby. Poczytalem troche o leeco le max 2 - i tu jest lepszy aparat, jak i cena o niebo nizsza. Pytanie - czy jest jakas inna opcja poza Note 2, leeco le max 2? Jaki inny aparat byscie polecili? Jesli nie ma co innego polecic - to ktory byscie wybrali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brunerus Posted December 13, 2016 Author Share Posted December 13, 2016 Ktoś coś? Jakaś alternatywa dla tych 2ch telefonów?Wysłane z mojego MI PAD przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanPreza Posted January 9, 2017 Share Posted January 9, 2017 Mi5s Plus w wersji 6/128 ma wszystko co chcesz. Prócz wejścia na sd. Będzie Pan zadowoloony Aparat wieczorem lub ogólnie słabym oswietleniu w stereo daje pieknie radę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridsta123 Posted January 9, 2017 Share Posted January 9, 2017 Leeco nie polecam. Ciągle trzeba zmieniać romy. Mi5S+ jak wyżej Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted January 10, 2017 Share Posted January 10, 2017 Mi5s Plus w wersji 6/128 ma wszystko co chcesz. Prócz wejścia na sd. Będzie Pan zadowoloony Aparat wieczorem lub ogólnie słabym oswietleniu w stereo daje pieknie radę.Raczej przez miesiąc to już zdążył kupić Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts