Jump to content

Mi Note 2 vs leeco le max 2 vs ....

Brunerus

Recommended Posts

Witam

Aktualnie posiadam od kilku lat M3 i chcialbym juz ten wysluzony telefon zmienic.

Oczekiwania:

1. Dobry aparat (aby rowniez w nocy w miare dobre zdjecia robil - wiem ze to nie lustrzanka takze cudow nie oczekuje)

2. W miare sporo pamieci (min. 64 Giga)

3. Dobry procesor (nie musi byc torpeda, ale zeby w miare szybko telefon dzialal)

4. Trwala obudowa i ekran

5. Miloby bylo jakby mial wejscie na karte pamieci.

6. Nie musi miec ROM'u polskiego.

Zastanawialem sie nad Mi Note 2 - glownie dlatego ze juz troche sie przywiazalem do Xiaomi - mam telefon, Mi Band, Mi Box i sobie chwale - dobry sprzet za super cene. 

Jesli chodzi o Mi Note 2 - wiem ze to flagowy telefon, aczkolwiek nadal dosc drogi. Nie zalezy mi na zakrzywionym ekranie (nawet wolalbym go nie miec bo ciezko na taki nakleic folie ochronna), aparat jak to w Mi - jest ok, ale szalu nie ma. Ogolnie - w tym wypadku sadze stosunek cena/jakosc - juz jest slaby.

Poczytalem troche o  leeco le max 2 - i tu jest lepszy aparat, jak i cena o niebo nizsza.

Pytanie - czy jest jakas inna opcja poza Note 2, leeco le max 2? Jaki inny aparat byscie polecili?

Jesli nie ma co innego polecic - to ktory byscie wybrali?

• 4 weeks later...
Mi5s Plus w wersji 6/128 ma wszystko co chcesz. Prócz wejścia na sd. Będzie Pan zadowoloony
Aparat wieczorem lub ogólnie słabym oswietleniu w stereo daje pieknie radę.

Raczej przez miesiąc to już zdążył kupić ;)

Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...