magyarek Posted December 9, 2016 Share Posted December 9, 2016 (edited) Jeśli już było, to sorry, ale szukałam w tematach o launcherach i nie znalazłam. Znudził mi się chwilowo mój SS i szukam czegoś MIUI-podobnego, może być nawet bez szuflady aplikacji (taki iOS), tylko żeby obsługiwało gesty... W zasadzie chodzi mi tylko o jeden gest, podwójne tapnięcie w dowolne miejsce na ekranie wygasza i blokuje ekran, żyć bez tego nie potrafię Wiem, że Nova można do MIUI upodobnić, ale może istnieje coś bardziej oficjalnego/podobnego? (nie chce mi się kombinować z wyciąganiem wszystkich aplikacji z drawera na ekran... ) Edited December 9, 2016 by magyarek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blom Posted December 9, 2016 Share Posted December 9, 2016 ZenUI nie ma szuflady i ma podwójne tapnięcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted December 9, 2016 Share Posted December 9, 2016 2 godziny temu, magyarek napisał: Jeśli już było, to sorry, ale szukałam w tematach o launcherach i nie znalazłam. Znudził mi się chwilowo mój SS i szukam czegoś MIUI-podobnego, może być nawet bez szuflady aplikacji (taki iOS), tylko żeby obsługiwało gesty... W zasadzie chodzi mi tylko o jeden gest, podwójne tapnięcie w dowolne miejsce na ekranie wygasza i blokuje ekran, żyć bez tego nie potrafię Wiem, że Nova można do MIUI upodobnić, ale może istnieje coś bardziej oficjalnego/podobnego? (nie chce mi się kombinować z wyciąganiem wszystkich aplikacji z drawera na ekran... ) Popraw tytuł, bo wątek poleci do kosza. Jesteśmy w Polsce i w tym języku się porozumiewamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magyarek Posted December 9, 2016 Author Share Posted December 9, 2016 (edited) 2 godziny temu, Blom napisał: ZenUI nie ma szuflady i ma podwójne tapnięcie. No tak, tylko u mnie nie odpalił. Najpierw wywaliło, że "aplikacja została zatrzymana", a potem międlił bez końca "przygotowywanie ekranu"... 1 godzinę temu, mrosi napisał: Jesteśmy w Polsce i w tym języku się porozumiewamy. Sorry, odruch. Siedziałam w sklepie Play i czytałam anglojęzyczne opisy... i tak mi automatycznie wyszło. Oczywiście, masz absolutną rację Edit: No proszę. ZenUI chyba usłyszał, że o nim mówimy, bo spróbowałam go zainstalować trzeci raz i tym razem ruszył. Tylko - gdzie mu się to tapnięcie ustawia...? Edited December 9, 2016 by magyarek Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted December 9, 2016 Share Posted December 9, 2016 10 minut temu, magyarek napisał: Sorry, odruch. Siedziałam w sklepie Play i czytałam anglojęzyczne opisy... i tak mi automatycznie wyszło. Oczywiście, masz absolutną rację Dziękuję, jak nie wiem co... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magyarek Posted December 10, 2016 Author Share Posted December 10, 2016 No ok, to chyba znalazłam: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.i.miui.launcher Bardzo MIUI=owy w stylu (jak sama nazwa wskazuje), ale ma: nieskończone przewijanie ekranów, zmianę rozmiaru widżetów, edycję ikon, zmianę rozmiaru siatki i - co najważniejsze - obsługę gestów. Wprawdzie do pełni szczęścia potrzebuje wersji PRO, ale to kosztuje tylko instalację 3 durnowatych aplikacji ze sklepu i voila, wersja PRO odblokowana . Znalazłam to dziś i tak się bawię (ZenUI mi się bardziej podobał, ale po pierwsze wciąż go jednak wywalało, a po drugie nie ogarnęłam tego podwójnego kliku...) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KANAR Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Ło Hesus, po co tracić właściwości naszego MIUI i zaśmiecać innym luncherem, aplikacja GMD Gestures w wersji darmowej w 100% spełni Twe oczekiwania. Ja popłynąłem i kupiłem pełną bo ma ogrom możliwości. Dla mnie must have. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magyarek Posted December 12, 2016 Author Share Posted December 12, 2016 No wygląda ciekawie, ale wymaga roota... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts