Daviteusz Posted December 7, 2016 Share Posted December 7, 2016 Witam, dzisiaj chciałem edytować wątek by wstawić jakieś screeny ale wywala błąd Nawet gdy po wybraniu "edytuj" kliknę na "zapisz". Mam nadzieję że szybko to zostanie poprawione. No chyba że ja mam jakąś blokadę Link to comment Share on other sites More sharing options...
glaedrem Posted December 7, 2016 Share Posted December 7, 2016 Hej, W każdym dziale / wątku, czy tylko w jakichś konkretnych miejsach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nestor Posted December 7, 2016 Share Posted December 7, 2016 (edited) O to wyskakuje przy edycji profilu: Niestety, wystąpił problem Coś poszło nie tak. Spróbuj ponownie. Kod błędu: EX1364 Ja nie mogłem utworzyć nowego tematu i odpisać na kilka postów, które zamieszczam poniżej. Dodatkowo pisałem na temat linków z grafik, które tutaj były zamieszczone i też nie widzę tego wpisu. Czy jest możliwość poprawienia url do odnośników? Edited December 8, 2016 by Nestor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymcio Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 Zauważyłem, że ten błąd pojawił mi się gdy tworzyłem wątek i dałem tagi. Jak nie dałem tagów, to wątek przeszedł... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daviteusz Posted December 9, 2016 Author Share Posted December 9, 2016 (edited) Dnia 7.12.2016 o 21:46, glaedrem napisał: Hej, W każdym dziale / wątku, czy tylko w jakichś konkretnych miejsach? Mam tematy tylko w Redmi Note 3 Pro (Romy i modyfikacje). Nie mogę żadnego edytować. Nawet gdy usunę cały post i wpiszę po prostu "test". Komunikat ten sam. (chodzi tylko o pierwszy post, resztę postów mogę edytować normalnie) Edited December 9, 2016 by Daviteusz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daviteusz Posted December 9, 2016 Author Share Posted December 9, 2016 (edited) Po usunięciu tagów już mozna normalnie edytować. Czyli jakiś problem z tagami jest. Wybaczcie za post pod postem. Sądziłem że posty zostaną połączone Edited December 9, 2016 by Daviteusz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bishop Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 (edited) Dzięki za info zaraz to sprawdzę bo też mi wyświetlał się ten komunikat. Edited December 17, 2016 by Bishop Link to comment Share on other sites More sharing options...
ice Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Cześć, Podczas próby aktualizacji profilu, dowolne pole: "Niestety, wystąpił problem Coś poszło nie tak. Spróbuj ponownie. Kod błędu: EX1364" jest na to jakiś sposób? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted August 8, 2018 Share Posted August 8, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts