Jump to content
  • 0

Question

Posted

Witam, jutro dojdzie do mnie mi5, MIUI 8 GLOBAL 8.0.2.  dual sim kupiony w Polsce. Czy równiez musze zaczac od blokowania bl?? pozdrawiam

28 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

witam, odpaliłem mi5 i jak zgrac kontakty?? nie mam zadnego kontaktu, sim wsadzona. Pomoze ktos?

• 0
Posted

witam kolego, okazało sie ze nia miałem skopiowanych na karte teraz po włozeniu sa. troche zaczynam załowac ze go kupiłem dla mnie to czarna magia :-) nie mam zalogowane jest to obowiazek aby dobrze działał?

• 0
Posted

Nie obowiązek, ale kontakty by Ci się przerzucily same :)
Ale masz ten stary telefon jeszcze?

Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka

• 0
Posted

tak ale to bardzo stary telefon nokia e52 :-) kontakty juz sa. teraz musze odnalesc sie w pisaniu smsów. mozna jakos klawiature qwerty zmienic? Jakies dzwonki byłoby trzeba sciagnac?

• 0
Posted

Ojoj, widzę że początek przygody ze smartfonem. Pobaw się kilka dni i dopiero pytaj. Bo nikt nie będzie Ci tłumaczył jak ustawić dzwonek telefonu, czy tapety - bo do tego dojdziesz sam, odkrywając opcje i możliwości telefonu.

Napisane z Xiaomi Mi5

• Like 1
  • 0
Posted
2 godziny temu, lockerek napisał:

Zgraj wpierw na komputer a później na Mi5 jaki problem widzisz ?

zadnego nie widze, nie robiłem tego wiec sie pytam , dzieki

• 0
Posted
18 minut temu, daniel.wu napisał:

Wejść w aplikacje zegar i tam go wyłączyć.

Nadal pytasz o pierdoły, do których sam byś doszedł...

uwierz mi ze jakbym doszedł do tego bym sie nie pytał... byłem w zegar potem alarm ale nie ma nic o usuwaniu. wchodze w ustawianie alarmu i głosnosc, cyklicznosc ale nie ma usun czy cos takiego. no nie ma i juz. ustawiam na 00:00 ale to nic nie da

• 0
Posted
uwierz mi ze jakbym doszedł do tego bym sie nie pytał... byłem w zegar potem alarm ale nie ma nic o usuwaniu. wchodze w ustawianie alarmu i głosnosc, cyklicznosc ale nie ma usun czy cos takiego. no nie ma i juz. ustawiam na 00:00 ale to nic nie da

Usuń czyli po prostu wyłącz. To takie trudne ? Ikonka zegara oznacza że jakiś alarm jest włączony - aktywny. Trochę pomyśl co ?

Wysłane z MI5

• 0
Posted

Dobra koniec tematu bo aż czytać się nie chce "to takie trudne, pomysł trochę," nie macie czasu ani cierpliwości nikt nie zmusza do udzielania odpowiedzi. Mam nadzieję że szukając pomocy w innych dziedzinach traficie na osoby które się tak nie grzeją... Mam gdzieś ten alarm.

• 0
Posted
15 minut temu, dami napisał:

Dobra koniec tematu bo aż czytać się nie chce "to takie trudne, pomysł trochę," nie macie czasu ani cierpliwości nikt nie zmusza do udzielania odpowiedzi. Mam nadzieję że szukając pomocy w innych dziedzinach traficie na osoby które się tak nie grzeją... Mam gdzieś ten alarm.

Serio nie potrafisz kliknąć w przycisk wyłączania alarmu? Gdybyś to pisał 1go kwietnia to bym zrozumiał :)

Desktop_20161204121234.mp4

• 0
Posted (edited)

dami:

Jeżeli masz na myśli nie pokazywania aktywnych aplikacji w pasku to poniżej zamieszczam screena.(pasek.PNG)

Generalnie jeżeli jest to Twój pierwszy smartphone to dużo więcej nauczysz się jak sam sobie zaczniesz klikać niż jak zadasz pytanie, na które dostaniesz odpowiedź i za chwilę zapomnisz. 

Zrób sobie backup w razie jakby Ci się coś popsuło to żebyś miał z czego przywrócić.

pasek.PNG

backup.png

Edited by Nestor
  • 0
Posted

Witam wszystkich!
Mam szybkie pytanko, czy 263$ razem z Seller Shiping Method to dobra cena za  MI5 64 GB ??, może lepiej poczekać aż cena trochę spadnie ?

• 0
Posted (edited)

Ja bym poczekał aż wzrośnie (może kurs dolara troche się zmieni) i dopiero kupił. Niech biedaki wiedzą że mnie stać. Ale to się wtedy bardziej już opłaca kupić iphone w takim celu.

Edited by wtbn
  • Like 1
  • 0
Posted (edited)

Hej, nie śledzę cen tego modelu tel. szczerze mówiąc jeszcze miesiąc temu nie wiedziałem ,że istnieje wiec nie wiem jak cena kształtowała się w okresie roku , kilku miesięcy. Pytanie czy ta cena jest ok czy może poczekać na jakąś promocje na goldway w końcu to nie najnowszy model czyli jest szansa ,że będą go wyprzedawać?
Thx  

Edited by twardy5
  • 0
Posted (edited)

Nie przewidzisz - równie dobrze kurs dolara może się zepsuć lub złotówka spadnie. A promocje są na aliexpress z reugły takie że można oszczędzić jakąś minimalną kwotę, bo nawet jak już coś jest to zmieniają cene na mega wysoką, a później piszą że jest -90%.

Gdybym ja miał coś kupować, to brałbym teraz. Od wczoraj dolar znów lekko w góre :/

Edited by wtbn
  • 0
Posted

No, mając taką informację może faktycznie warto zaczekać jeśli Ci się nie spieszy. Ale skoków walut nie przewidzisz.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...