Bartize Posted December 1, 2016 Share Posted December 1, 2016 Proszę omijać szerokim kołem sklep internetowy AZE electronics. Kupiłem u nich 2 tygodnie temu mi4s. Fv została źle wystawiona, ok może się zdarzyć, wysłałem e-mail z prośbą o poprawienie. Cisza, cisza,cisza po10 dniach pojechałem do nich, w mojej obecności poprawili fv i w przeprosiny przyznali mi 3℅ rabatu na kolejne zakupy. W ostatni piątek zamówień 3 kolejne telefony obliczając 3℅ obiecane. Był to Black Friday . We wtorek dostałem informację email, że rabat nie działa w okresie innych promocji, ok myślę,, doplacilem. Dzisiaj dostałem e-mail z informacją: zamówienie zostało zrealizowane, kolejny e-mail fv gdzina 12:01. O godzinie 15:10 odbieram telefon i słyszę że nie ma dla mnie jednego z telefonów. Ale ja dostałem potwierdzenie i fv. Słyszę ... Nic mnie to nie interesuje.....???? Telefon przejmuje inny pracownik i mnie atakuje. Telefon to prezent dla żony, przy składaniu zamówienia wszystko było ok. Zrealizowane e-mail ok, fv wystawiona ok. Napisałem e-mail z prośbą i kontakt. Przedstawiam treść: Witam, z uwagi na agresywne zachowanie klienta sklep nie jest w stanie realizować zamówień do Pana. Wszystkie zamówienia jakie będą składane w Pan imieniu będą anulowane. Nie życzymy sobie kontaktu z Pana strony. Zwrot za zamówienie 43764 został przekazany na Pana konto. ........???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winiu89 Posted December 1, 2016 Share Posted December 1, 2016 Przecież nie od dziś wiadomo co to za sklep, jest już osoby temat odnośnie tego sklepu, zawsze warto poczytać o sklepie przed zakupem Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartize Posted December 1, 2016 Author Share Posted December 1, 2016 Masakra Winiu89 znasz dobry sklep? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted December 1, 2016 Share Posted December 1, 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Pisz w temacie sklepu, nie ma sensu dublować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts