maniekm Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Witam, Jestem szczęśliwym posiadaczem Mi Maxa 3/32. Nie mam odblokowanego bootloadera. Wszystko działa ok oprócz poziomu głośności poprzez słuchawki. Jest cicho mimo ustawienia maxa. Czy jest jakaś możliwość poprawienia takiej sytuacji ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 19 minut temu, maniekm napisał: Witam, Jestem szczęśliwym posiadaczem Mi Maxa 3/32. Nie mam odblokowanego bootloadera. Wszystko działa ok oprócz poziomu głośności poprzez słuchawki. Jest cicho mimo ustawienia maxa. Czy jest jakaś możliwość poprawienia takiej sytuacji ? Jaki masz zainstalowany system? podaj informacje z informacje o telefonie - ustawienia systemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniekm Posted November 30, 2016 Author Share Posted November 30, 2016 Android 6.0.1 MMB29M, wersja MIUI global .8.1/ 8.1.2.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek384 Posted December 1, 2016 Share Posted December 1, 2016 Czy czasem nie są to słuchawki od innego telefonu - np. LG - w moim przypadku jest tak właśnie - na najtańszych kupionych z supermarketu za 2.99 gra aż miło, a na słuchawkach które były dołączone do LG G2 - cichutko, że prawie nic nie słychać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted December 1, 2016 Share Posted December 1, 2016 Ja dziś zamówię https://www.aliexpress.com/item/Original-Mi-Xiaomi-Piston-3-Earphone-In-Ear-3-5mm-Colorful-Earphone-With-Mic-Basic-Version/32700583474.html I ciekaw jestem jak będą grać z moim Mi Max i nie moimi Redmi Note 2,Mi Note. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fido70 Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 Miałem ten sam problem z niskim poziomem dźwięku. Po wgraniu "naszego" softu jest ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted December 4, 2016 Share Posted December 4, 2016 Ciekaw jestem jak na alternatywnych systemach będą działać słuchawki,obecnie używam MoKee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robaczek Posted June 17, 2017 Share Posted June 17, 2017 Witam, To mój pierwszy post na forum, a ten temat żywotnie mnie interesuje. Zamierzam zakupić MiMax (3/32GB) i mam 3 pary starych słuchawek. 1 jakąś tanią, której nie używam i 2 od Samsungów (Galaxy S3 i S4). Najzwyklejsze, białe, żadne wodotryski, ale je lubię (szczególnie te od S4, ponieważ mają grubą gumę, taką trochę spłaszczoną i po tylu latach jeszcze się nigdzie nie połamały, a mikrofon też spokojnie daje radę). I stąd moje pytanie. Czy będę mieć taki problem jak opisane powyżej? Nie widzi mi się kupowanie kolejnej pary słuchawek, spoko mam już 3. W opisie telefonu napisane jest oficjalny rom global. Może ktoś ma takie słuchawki i mógłby sprawdzić jak to działa? Z góry dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts