mefju266 Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Hej, Kilka godzin temu przywróciłem backup z TWRP i niestety od tamtego momentu telefon nie widzi karty SIM. Gniazdo nie ma znaczenia. Co więcej, po wipe oraz wgraniu najnowszego romu od xiaomi eu, nie mogę zalogować się na konto xiaomi a SIM wciąż nie działa. Siedzę na wadliwym backupie bez działającego SIM. Nr IMEI oraz MEID się zgadzają z tymi na opakowaniu. Nie wiem co robić. Flashować jakiegoś globala/deva/cokolwiek? Potrzebuję sprawnego telefonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMSth Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 A jak wpiszesz *#06# w "telefonie" to wychodzą Ci nr IMEI ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefju266 Posted November 30, 2016 Author Share Posted November 30, 2016 Wychodzą, ale siedzę na tym wadliwym backupie, a tam nr same się przywróciły imho. Jak flashuję nowy rom na czysto, to nie mogę przejść przez dodawanie konta xiaomi, bo wyskakuje mi brak ID. Natomiast na cyanogenmodzie mam brak IMEI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts