bololabich 3 Report post Posted November 29, 2016 Dzisiaj odebrałem Mi5 i niestety ku mojemu zdziwieniu brakuje w nim wyszukiwarki dostępnej w MIUI China. Chcę narazie zostawić sobie Global wiec czy można to jakoś naprawić? Z tego co zdążyłem się dowiedzieć to wyszukiwarka jest usunięta z każdego romu global wiec czy ma ktoś może apk systemowej wyszukiwarki z China? Lub jak inaczej mogę to naprawić? Przy okazji co jeszcze usunęli w wersji Global? Do tej poru używałem China od kilku lat bo (przynajmniej kiedyś, nie wiem jak teraz) był szybciej aktualizowany, a gappsy wgrać nie problem i Polskiego nie muszę mieć. Share this post Link to post Share on other sites
bololabich 3 Report post Posted November 29, 2016 Edit: Udało mi się wgrać apk bez problemu ale jeszcze brakuje tej funkcji, ze po przesunięciu w górę się otwiera - jest tylko na przyciśnięcie "home". Da się coś z tym zrobić? Share this post Link to post Share on other sites
bololabich 3 Report post Posted December 7, 2016 Nah EU aż wgrywać nie warto nie ma OTA i wymaga odblokowania BL Już raczej bym wgrał China bo i tak mam ustawiony English Share this post Link to post Share on other sites
mrosi 1,156 Report post Posted March 1, 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Share this post Link to post Share on other sites